Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
MiLYoNDa1oQLaN (02.03.2016/02:37)Real Kino men Bilmirem Nedi izah ele.
bidene ele bilsenki lente alinmiş senarisi yazilmiş rejisoru olan kinolar var?? real kinoları bilmirsen nedi?
Onun janri Olmalidi Adi ele Real Kino gedmirki.
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
_K_O_T_İ_K_ (02.03.2016/02:45)bax qısaca başha salım....
Real Kino men Bilmirem Nedi izah ele.Onun janri Olmalidi Adi ele Real Kino gedmirki.
real kinonu deyim nedi... men sene yalan danışıram, bir neçhe yalan, sende bu yalannardan xeberdarsan amma bu yalana inanmış kimi göstersen öznü.. uje iki terefdede aktyorluq gedir hem men terefden, hem sen terefden meselçün didim bunu..
bele temalar çoxduye bular obşhi hamı real kinolar gedir adı) rejisorsuz kinolar anlata bildim?
MiLYoNDa1oQLaN (02.03.2016/02:52)Onda bele cixir burda Rejissor Yalandan xeberdar olub ozun inanmiw kimi aparandida )))))
bax qısaca başha salım....real kinonu deyim nedi... men sene yalan danışıram, bir neçhe yalan, sende bu yalannardan xeberdarsan amma bu yalana inanmış kimi göstersen öznü.. uje iki terefdede aktyorluq
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
_K_O_T_İ_K_ (02.03.2016/03:02)he ele kimi birşey)
Onda bele cixir burda Rejissor Yalandan xeberdar olub ozun inanmiw kimi aparandida )))))
SiSeRoN (02.03.2016/03:06)sen operatordan môhkem yapış)) hergün eziyyet çekip çekir)))))
Imdi ssenaristide deyecem rejissoruda )))sakit durun temami tutumda)))))
MiLYoNDa1oQLaN (02.03.2016/03:07)Onuda deyecekdim ee yadimdam chixdi))
sen operatordan môhkem yapış)) hergün eziyyet çekip çekir)))))
MiLYoNDa1oQLaN (02.03.2016/03:04)Sende Ozuvu yoxla )))))
he ele kimi birşey)
<< 1 ... 393 394 [395] 396 397 ... 1706 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (292)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1087 / 801

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine