💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 33 manat

))))baxda uzume indi qawin mene eyham vurur dedim ele uzune baxdim dedim nese padruqam araya soz atdi yoxsa qizla sac saca olacaqdiq dilim basima beladida

KoNCeNo (21.04.2016/01:56)Quwdamisan ki
Bu gun salonda bir qiza gelin dediyim ucun az qalsin meni yolaDemeli bu gun bize qonaq gelib rayondan tanisimdi isi vardi bizede deyecekdi nese geldi o qeder sade bele qadindi bunu basdan cixartd

_K_O_T_İ_K_ (21.04.2016/02:02)Arada olur)))))
Quwdamisan ki

KoNCeNo (21.04.2016/02:03)Zato Kankret olur)
Arada olur)))))

_K_O_T_İ_K_ (21.04.2016/02:06)Ade duz deyiremde qasin alib hele bir xox gelir mene ne deyim bes)))))))))))
Zato Kankret olur)

KoNCeNo (21.04.2016/02:08)Konci Sen Adam icine Cixarilasi deyilsen Adami biabir eliyersen )
Ade duz deyiremde qasin alib hele bir xox gelir mene ne deyim bes)))))))))))

_K_O_T_İ_K_ (21.04.2016/02:10)Quran haqqi tanislarda deyir arada cimdiyleyirler meni Allah haqqi ozumden asli deyil agzima geldise deyirem buda menim xarakterimdi neyniyim ozum ideal zad deyilemee amma men zibillerimi ort basdir elemirem xosu ceken ceksin cekmeyen ucsun))))))
Konci Sen Adam icine Cixarilasi deyilsen Adami biabir eliyersen )

KoNCeNo (21.04.2016/02:23)Indi men Cekim Ya Ucum?)
Quran haqqi tanislarda deyir arada cimdiyleyirler meni Allah haqqi ozumden asli deyil agzima geldise deyirem buda menim xarakterimdi neyniyim ozum ideal zad deyilemee amma men zibillerimi ort basdir e