Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Aykaynan (sabina) ile tanış ol. Gül kimi ay parçası kimidi
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
Leyla@Quliyeva (07yaxşhı tapışmışığda pişiyim, :)2016/16:03)
Tay tayintapar.duzmuş
ATALAR düz deip Su axar cehenneme axsın"
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
Rehmettiyin_Nevesi (07it balasın çox istediyinnen yeyirde yetim :)2016/16:08)
Cavka sənə layiq deyil :) "Davay"nan zadnan danışır.Aykaynan (sabina) ile tanış ol. Gül kimi ay parçası kimidi
amma diyesen boğazında qaldım bunun,
MiLYoNDa1oQLaN (072016/16:09)
it balasın çox istediyinnen yeyirde yetim :)amma diyesen boğazında qaldım bunun,
Neyse qaqa men burda çox qala bilmirem Radarım var :)) Sonra cerime yazıllar.Konçeno gelse denen Deniz dedi burda olmasam whatsappa yazsın
Rehmettiyin_Nevesi (07Lap zeng eliyer :)2016/16:12)
Neyse qaqa men burda çox qala bilmirem Radarım var :)) Sonra cerime yazıllar.Konçeno gelse denen Deniz dedi burda olmasam whatsappa yazsın
Leyla meni çoox istiyir bele yazmaqına baxma, Adında A herfi var menim adımdada var özde iki dene A men bunnan ümüdlenmişem:/
Leyla@Quliyeva (07senöl bu deyqe karvan gedir itse öz kefindedi,2016/16:13)
İt de çox hurer karvan da yoluyla geder
bir söz soruşa bilerem?
MiLYoNDa1oQLaN (07Ozun ol canin da cehenneme.yox olmaz2016/16:17)
senöl bu deyqe karvan gedir itse öz kefindedi,bir söz soruşa bilerem?
<< 1 ... 692 693 [694] 695 696 ... 1706 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (292)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1079 / 859

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
2016/16:03)