Saytın Ən varlısı ol : Kamal48 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
Leyla@Quliyeva [Off] (10.10.2016 / 05:56) |
Inci-cicek (102016/06:52)Ele bir olkedeyik ki haggini teleb etmeye qorxursan.eksine seni borclu çixarirlar.internetde de ifrat derecede iyrenc hal alib.kiminse şexsiyyetine menliyine rahatligla toxunula bilir
Men demek olar hec yere gedmirem yeni hansisa instanciyalarin qapisin doymurem. Adi ev xanimi heyati yawayiram. Wukur ki beledi. Yoxsa uc gune mehv olaram. Internetde bezi weyleri gorunce deli olmaq
!=!DEVIL MAY CRY!=! [Off] (10.10.2016 / 06:01) ❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
Inci-cicek (102016/06:46)Harani gezdimse.olkemizden dogma bashqa yer tapammadim elexsus boyuyub boya basha catdigim yer
Men de artiq oz indiki milletimizin insanligina nifret edirem (((((Yawamaq iademirem bu olkede
Inci-cicek [Off] (10.10.2016 / 06:02) |
Leyla@Quliyeva (102016/06:56)Demek oglani olumune doyuller etrafdakilar mobile cekir. Qiz qiwqirmagdan ureyi diyanir. Bunlar soyuqqanliliqla cekiller. Men baxa bilmirem ele weylere Allah hakki. Gordum pis oluram yanomdakina aciqlandimki redd eledeee nedi baxirsan . Ozumu saxlaya bilmedim. Ne demekdi bu dunyanin sonudu?
Ele bir olkedeyik ki haggini teleb etmeye qorxursan.eksine seni borclu çixarirlar.internetde de ifrat derecede iyrenc hal alib.kiminse şexsiyyetine menliyine rahatligla toxunula bilir
Inci-cicek [Off] (10.10.2016 / 06:04) |
!=!DEVIL MAY CRY!=! (102016/07:01)Dogmaliqdan getmir sohbet her qariwona qurban olum. Yuxardakilardan gedir sohbet. Ne bilime...dehwet vezighetdeyem wukr ediremki men mecbur olib haralarasa gedmirem. Iwlemirem. Bank qapisi, hansisa instanciyalarin qapisin doymurem. Marwruta minmirem. Allaha cox wujur.
Harani gezdimse.olkemizden dogma bashqa yer tapammadim elexsus boyuyub boya basha catdigim yer
!=!DEVIL MAY CRY!=! [Off] (10.10.2016 / 06:05) ❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
Inci-cicek (102016/07:04)Duzdu garagundu veziyyet:)
Dogmaliqdan getmir sohbet her qariwona qurban olum. Yuxardakilardan gedir sohbet. Ne bilime...dehwet vezighetdeyem wukr ediremki men mecbur olib haralarasa gedmirem. Iwlemirem. Bank qapisi, hansisa in
Inci-cicek [Off] (10.10.2016 / 06:07) |
!=!DEVIL MAY CRY!=! (102016/07:05)Evde oturmaq hrc yaxwi weyde deyilmiw. Dunyadan xebersiz olursan. Men televizora demek olar baxmiram. Valla girdiyim yer birce buradi. Demek olar cox weyden xebersiz yawiyiram qefesde quw kimi. Ona gore wok oluram bele weyler gorende...
Duzdu garagundu veziyyet:)
Leyla@Quliyeva [Off] (10.10.2016 / 06:10) |
Inci-cicek (102016/07:02)Deyirsen komek eliyin qiymayin doysunler.deyir neyme lazim ozumu zibile salim.başimi agridim.magazafa pesok kloku cirilib yeretokulur satici supurub meşoka tokur sonra da millete satir.millet de qoyun kimi alir.dillendim borclu çixdim alicinin biri deyir beyenmirsen alma
Demek oglani olumune doyuller etrafdakilar mobile cekir. Qiz qiwqirmagdan ureyi diyanir. Bunlar soyuqqanliliqla cekiller. Men baxa bilmirem ele weylere Allah hakki. Gordum pis oluram yanomdakina aciql
!=!DEVIL MAY CRY!=! [Off] (10.10.2016 / 06:12) ❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
Inci-cicek (102016/07:07)Cox cox dehwetli sheyler olur o harasidi:)
Evde oturmaq hrc yaxwi weyde deyilmiw. Dunyadan xebersiz olursan. Men televizora demek olar baxmiram. Valla girdiyim yer birce buradi. Demek olar cox weyden xebersiz yawiyiram qefesde quw kimi. Ona go
Leyla@Quliyeva [Off] (10.10.2016 / 06:12) |
!=!DEVIL MAY CRY!=! (102016/07:01)Veten yaxşşidi insanlarinda insanlig ölub.
Harani gezdimse.olkemizden dogma bashqa yer tapammadim elexsus boyuyub boya basha catdigim yer
Inci-cicek [Off] (10.10.2016 / 06:14) |
Leyla@Quliyeva (102016/07:10)Ayda ((((
Deyirsen komek eliyin qiymayin doysunler.deyir neyme lazim ozumu zibile salim.başimi agridim.magazafa pesok kloku cirilib yeretokulur satici supurub meşoka tokur sonra da millete satir.millet de qoyun
Dunen boyurtiken malina alib getirdik. Men hemiwe baxiram alt ust edirem. Telesirdik axwam idi. Inan ele and icir . Geldim eve suya saldim. Butun qurd. Aydaa direm hec vicdan deyilen wey qalmiyib bu milletde ?.-5-10 m varli olassan? Nece yeyillereee o pulu yalan palan
<< 1 ... 698 699 [700] 701 702 ... 1705 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (292)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 3106 / 1089