Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Inci-cicek (10Ele bir olkedeyik ki haggini teleb etmeye qorxursan.eksine seni borclu çixarirlar.internetde de ifrat derecede iyrenc hal alib.kiminse şexsiyyetine menliyine rahatligla toxunula bilir2016/06:52)
Men demek olar hec yere gedmirem yeni hansisa instanciyalarin qapisin doymurem. Adi ev xanimi heyati yawayiram. Wukur ki beledi. Yoxsa uc gune mehv olaram. Internetde bezi weyleri gorunce deli olmaq
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
Inci-cicek (10Harani gezdimse.olkemizden dogma bashqa yer tapammadim2016/06:46)
Men de artiq oz indiki milletimizin insanligina nifret edirem (((((Yawamaq iademirem bu olkede
elexsus boyuyub boya basha catdigim yerLeyla@Quliyeva (10Demek oglani olumune doyuller etrafdakilar mobile cekir. Qiz qiwqirmagdan ureyi diyanir. Bunlar soyuqqanliliqla cekiller. Men baxa bilmirem ele weylere Allah hakki. Gordum pis oluram yanomdakina aciqlandimki redd eledeee nedi baxirsan . Ozumu saxlaya bilmedim. Ne demekdi bu dunyanin sonudu?2016/06:56)
Ele bir olkedeyik ki haggini teleb etmeye qorxursan.eksine seni borclu çixarirlar.internetde de ifrat derecede iyrenc hal alib.kiminse şexsiyyetine menliyine rahatligla toxunula bilir
!=!DEVIL MAY CRY!=! (10Dogmaliqdan getmir sohbet her qariwona qurban olum. Yuxardakilardan gedir sohbet. Ne bilime...dehwet vezighetdeyem wukr ediremki men mecbur olib haralarasa gedmirem. Iwlemirem. Bank qapisi, hansisa instanciyalarin qapisin doymurem. Marwruta minmirem. Allaha cox wujur.2016/07:01)
Harani gezdimse.olkemizden dogma bashqa yer tapammadimelexsus boyuyub boya basha catdigim yer
Inci-cicek (10Duzdu garagundu veziyyet:)2016/07:04)
Dogmaliqdan getmir sohbet her qariwona qurban olum. Yuxardakilardan gedir sohbet. Ne bilime...dehwet vezighetdeyem wukr ediremki men mecbur olib haralarasa gedmirem. Iwlemirem. Bank qapisi, hansisa in
!=!DEVIL MAY CRY!=! (10Evde oturmaq hrc yaxwi weyde deyilmiw. Dunyadan xebersiz olursan. Men televizora demek olar baxmiram. Valla girdiyim yer birce buradi. Demek olar cox weyden xebersiz yawiyiram qefesde quw kimi. Ona gore wok oluram bele weyler gorende...2016/07:05)
Duzdu garagundu veziyyet:)
Inci-cicek (10Deyirsen komek eliyin qiymayin doysunler.deyir neyme lazim ozumu zibile salim.başimi agridim.magazafa pesok kloku cirilib yeretokulur satici supurub meşoka tokur sonra da millete satir.millet de qoyun kimi alir.dillendim borclu çixdim alicinin biri deyir beyenmirsen alma2016/07:02)
Demek oglani olumune doyuller etrafdakilar mobile cekir. Qiz qiwqirmagdan ureyi diyanir. Bunlar soyuqqanliliqla cekiller. Men baxa bilmirem ele weylere Allah hakki. Gordum pis oluram yanomdakina aciql
Inci-cicek (10Cox cox dehwetli sheyler olur o harasidi:)2016/07:07)
Evde oturmaq hrc yaxwi weyde deyilmiw. Dunyadan xebersiz olursan. Men televizora demek olar baxmiram. Valla girdiyim yer birce buradi. Demek olar cox weyden xebersiz yawiyiram qefesde quw kimi. Ona go
!=!DEVIL MAY CRY!=! (10Veten yaxşşidi insanlarinda insanlig ölub.2016/07:01)
Harani gezdimse.olkemizden dogma bashqa yer tapammadimelexsus boyuyub boya basha catdigim yer
Leyla@Quliyeva (10Ayda ((((2016/07:10)
Deyirsen komek eliyin qiymayin doysunler.deyir neyme lazim ozumu zibile salim.başimi agridim.magazafa pesok kloku cirilib yeretokulur satici supurub meşoka tokur sonra da millete satir.millet de qoyun
Dunen boyurtiken malina alib getirdik. Men hemiwe baxiram alt ust edirem. Telesirdik axwam idi. Inan ele and icir . Geldim eve suya saldim. Butun qurd. Aydaa direm hec vicdan deyilen wey qalmiyib bu milletde ?.-5-10 m varli olassan? Nece yeyillereee o pulu yalan palan
<< 1 ... 698 699 [700] 701 702 ... 1706 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (292)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1084 / 11165

2016/06:52)
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋