Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
!=!DEVIL MAY CRY!=! (10Sonrada diyende cixaq gedek filam yerde yawamaga eseblewiremki. Qazanan her yerde qazanir. Diller sobet qazaaqdan gedmir. Herey vurub olduresen her gun esebdi bura. Heyqi dehwetdi2016/07:12)
Cox cox dehwetli sheyler olur o harasidi:)
Inci-cicek (10Yarmarkada dunen biri nece and icirdi balasin öldururdu kişiliyine soyurdu ki mali satilsin.bunlar insan deyil azgin varligdi.2016/07:14)
Ayda (((( Dunen boyurtiken malina alib getirdik. Men hemiwe baxiram alt ust edirem. Telesirdik axwam idi. Inan ele and icir . Geldim eve suya saldim. Butun qurd. Aydaa direm hec vicdan deyilen wey qal
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
Inci-cicek (10Balasinin canna and icmedi?(2016/07:14)
Ayda (((( Dunen boyurtiken malina alib getirdik. Men hemiwe baxiram alt ust edirem. Telesirdik axwam idi. Inan ele and icir . Geldim eve suya saldim. Butun qurd. Aydaa direm hec vicdan deyilen wey qal
!=!DEVIL MAY CRY!=! (10Balasi yox idi cox guman mekteb yawda olardi )))))2016/07:17)
Balasinin canna and icmedi?(
Inci-cicek (10Dunen aviakassada bir qoca qadin var dauanir qapinin agzinda celikle.magazaya gelene önunu kesib deyir pulumu itirmişemşem çorek almaliyam.bu variantla 5-6adamdan pul alib getdi.şok oldum e.bu dabizimornekgoturmeli oldugumuz agbircek2016/07:15)
Sonrada diyende cixaq gedek filam yerde yawamaga eseblewiremki. Qazanan her yerde qazanir. Diller sobet qazaaqdan gedmir. Herey vurub olduresen her gun esebdi bura. Heyqi dehwetdi
Leyla@Quliyeva (10Russiada olseydi o O sayicinida mudurude Cirib agaca kecirmiwdiler coxdan Maqazinide baglamiwdilar.2016/07:10)
Deyirsen komek eliyin qiymayin doysunler.deyir neyme lazim ozumu zibile salim.başimi agridim.magazafa pesok kloku cirilib yeretokulur satici supurub meşoka tokur sonra da millete satir.millet de qoyun
Leyla@Quliyeva (10Onu qinamiram men2016/07:24)
Dunen aviakassada bir qoca qadin var dauanir qapinin agzinda celikle.magazaya gelene önunu kesib deyir pulumu itirmişemşem çorek almaliyam.bu variantla 5-6adamdan pul alib getdi.şok oldum e.bu dabizi
Leyla@Quliyeva (10Ne qoca ne cavan. Bow weydi. Axmaq qocalanda agillanirki bigem? 80 yawinda kiwi efire cixirki arvadim kusub gedib bizi bariwdirirn. Day ne gozdirsen bu ahildan. Gor onun cavannigi nolub2016/07:24)
Dunen aviakassada bir qoca qadin var dauanir qapinin agzinda celikle.magazaya gelene önunu kesib deyir pulumu itirmişemşem çorek almaliyam.bu variantla 5-6adamdan pul alib getdi.şok oldum e.bu dabizi
<< 1 ... 699 700 [701] 702 703 ... 1706 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (292)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1083 / 10759

2016/07:12)
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋