Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (14Xaxaxaxa yanimdakilara oxudum olubler2016/11:28)
Nenem gil guya gedib Rayonan Halal sud emiw qiz tapiblar buncun ki,Evlensin buAla qizda ne qiz Murtuz Vardiye Evvel Milli Meclisin Spikeri etaga ona oxwuyur bir suyu
burnu zadi Gorunuwu cehen

KoNCeNo (14Az birindede Xalamin baldizi qiz tapib buna bidene Neyse Hay Huy Yiqilib Bir Avtobus adam gedib Qiza baxmaqa yenede Rayona (Agilli qizdar rayonda olur axi2016/14:11)
Xaxaxaxa yanimdakilara oxudum olubler
)Neyse gedib catiblar 1 saat kecib qiz yoxdu saat yarim qiz yoxdu 2 saat )
Neyse bide Baxiblar ki,Qoyunnar danalar nebilim camiw zad girdi iceri Daldada Bu qiz ciyninde Deryaz (ot bicen) Nebilim Comaq zad geldi )
GElib ne dese yaxwidi Salam xow gelmisuz sa ALLAH Oturun biaz gozduyun gedim cimim eynimi deyiwim gelirem pxaxaxaxaxaxaxaxaxa

KoNCeNo (14Dayim deyib xalamin baldizina Az Bilirsen ne var?2016/14:11)
Xaxaxaxa yanimdakilara oxudum olubler
OZun Alarsan bunu

Qiz Ay Kulbaw Temiz kend Sud qatiqi Yeyeceysene Dayim Az indi bidene Temiz qatiqa gore Men Heyatimi mehv edim

Xalamin baldizi gorub uje Alinasi deyil Deyib Az getir menim Sud qatiqimi cixib gediriy biz

Sen deme qiz sud qatiq soz verib ki,meni ere ver sene Ne qeder istesen kend sud qatiqi verecem pxaxaxaxaxaxa

Onda o ureye urek demezdim
Qoparib koksumden atardim onu.
Qem fesli omrümə gerek demezdim -

_K_O_T_İ_K_ (14)))))))))))))))))))))2016/17:08)
Az birindede Xalamin baldizi qiz tapib buna bidene Neyse Hay Huy Yiqilib Bir Avtobus adam gedib Qiza baxmaqa yenede Rayona (Agilli qizdar rayonda olur axi)Neyse gedib catiblar 1 saat kecib qiz y
Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi.. |
))Efqan Esrliyinden qacab.
<< 1 ... 714 715 [716] 717 718 ... 1706 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (292)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1081 / 786

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
2016/11:28)