Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
KoNCeNo (06.11.2016/23:56)Mende seni)))yumwaq yerinden))( yeniki yanagindan)))
Opdum)

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
PANDA-------O_o (06.11.2016/23:54)men burdakilara demedimki.
Bu yazdiqlarin satilan insanlara aiddi satilmayanlarda var.
Soz kimindi goturenin yer kimindi oturanin.
Zarafat yaziram goturen olmur ciddi yaziramda ozlerine gotururler.
)))))))
Usi_Musi_pusi (06.11.2016/23:57)Sen yaddan chixmazsan)))hech vaxt)))
Kusdum ))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
SiSeRoN (06.11.2016/23:57)Zeher uzatma qisa denen opdum yanagindan fikirlerin qarisfirma milletin ozude gorursen ki,Aykadi,reykadi kotikdi erotikdi bular cox hessasdi her seye ciddi yanasirlar
Mende seni)))yumwaq yerinden))( yeniki yanagindan)))

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |

SiSeRoN (06.11.2016/23:56)Bildim mende zarafata dedim))
Ala zarafat edirik deyib gulirukde ne ciddiye qebil etduzki?))beledeki ozuz bilersuz...konci ureydi
KoNCeNo (06.11.2016/23:59)
Zeher uzatma qisa denen opdum yanagindan fikirlerin qarisfirma milletin ozude gorursen ki,Aykadi,reykadi kotikdi erotikdi bular cox hessasdi her seye ciddi yanasirlar
.lo
) opdum yanagindan))KoNCeNo (06.11.2016/23:59)))))))(
Zeher uzatma qisa denen opdum yanagindan fikirlerin qarisfirma milletin ozude gorursen ki,Aykadi,reykadi kotikdi erotikdi bular cox hessasdi her seye ciddi yanasirlar
KoNCeNo (06.11.2016/23:59)Adi vetenden cixib ciddileşmişik biz)))
<< 1 ... 753 754 [755] 756 757 ... 1706 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (292)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 301

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...