💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 27 manat

_GeRuA_ (06.01.2016/02:49)Vesiyyetname
He.yaxsi de yazim)
Rehmettiyin_Nevesi (06.01.2016/02:53)Vesiyetname yazdirirmissanki mene.tepesineyumrug cirpamag smayliki aaman
VesiyyetnameMen ...-va Nergiz .... qizi hal hazirda hekim weraitinde saglamliq raportimu hazir ede bilmirem deye el ile yaziram. Eqli durumum ve halim yerindedir. Sadece ellerimde xefif uwume var. N

_GeRuA_ (06.01.2016/02:54)Tupoy olursen de Hec olmasa senden sonra men yawayim Sevgimizi yawadim Senin idealogiyavi yawadim
Vesiyetname yazdirirmissanki mene.tepesineyumrug cirpamag smayliki aaman
Rehmettiyin_Nevesi (06.01.2016/02:55)Nedi menim ideologiyam tap gorum duz bilirsen hec olmaya))
Tupoy olursen de Hec olmasa senden sonra men yawayim Sevgimizi yawadim Senin idealogiyavi yawadim

_GeRuA_ (06.01.2016/03:01)Yeyinti mehsuarinin ixracini artirmaqla hem olkedaxili telebati odemek hem de milli valyutanin dovriyyesini artirmaq (Negizism nezeriyyesi) 7ci snifde oxuyanda kecmiwdik
Nedi menim ideologiyam tap gorum duz bilirsen hec olmaya))
Rehmettiyin_Nevesi (06.01.2016/03:04)Ayda oldum gulmeyden
Yeyinti mehsuarinin ixracini artirmaqla hem olkedaxili telebati odemek hem de milli valyutanin dovriyyesini artirmaq (Negizism nezeriyyesi) 7ci snifde oxuyanda kecmiwdik
tezyiqde duzeldi)))) nezeriyyeye baxdaaa
_GeRuA_ (06.01.2016/03:05)Ay daa Oldu. Vesiyyetname yazdin?
Ayda oldum gulmeydentezyiqde duzeldi)))) nezeriyyeye baxdaaa
Rehmettiyin_Nevesi (06.01.2016/03:06)He yazdim)) imzada atdim.eslinde bu yaxsi fikirdi olenden sonra saglam organlari hansisa xesteye ehtiyaci olana vermek
Ay daa Oldu. Vesiyyetname yazdin?

_GeRuA_ (06.01.2016/03:08)Dogurdaaan bu cur duwunursen?
He yazdim)) imzada atdim.eslinde bu yaxsi fikirdi olenden sonra saglam organlari hansisa xesteye ehtiyaci olana vermek
Rehmettiyin_Nevesi (06.01.2016/03:11)Yox heqqieten ciddi deyirem.axi olecem onsuzda torpagda qalib bocekler yemekdense ehtiyaci olan insana veriler satilar yox bagislanarki buda savab olar o xesteninde heyati qurtular
Dogurdaaan bu cur duwunursen?Halaldi.