Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |

KoNCeNo (31Bidene Ele Ehvalat Yazim Sene )))2015/03:43)
Odnada basqa adla qonsularimla mirt tuturam melumat allam kim.kimi sevir neynir ureylerin bosaldirlar
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (31Yaz2015/03:49)
Bidene Ele Ehvalat Yazim Sene )))
KoNCeNo (31Demeli Mekteb Vaxti2015/03:43)
Odnada basqa adla qonsularimla mirt tuturam melumat allam kim.kimi sevir neynir ureylerin bosaldirlar
getmiwiy Internet Kluba dostumdu Menem Mehle Uwaqidi Konter strike Oynamaqa
Bu Xiyar Mehle Uwaqi Girib Cata Nem Qiz Biwirir Orda
dostum Dedi Senol Girib Mirtdawacam Bunnan
Arxadan Baxdim Nikin Dedim oda Girdi Qiz Nikiynen Indi 30 deqiqedi Yaziwillar Bu Neter Basib Baglir Ki,Atamin Reng Roveri Var Bakida 3 dene Evmiz Zad 

oda Ay Ne Yaxwi Zad Bu Lapda Ureylenib
ay Blya Can Qalar Indi Mende 
_K_O_T_İ_K_ (31Amma mende tam eksi oldu kecen defe qonsumun biri ile yazisiram deyirem ne isleyirsen deyir sofer taksi amma yalan dedi tevazokarliq eledi milyanerin biridi ozunun surucusu var obsim bir sozle agladida tanimasaydim yardim elimi uzadardim belkede))))))))))))))))2015/03:52)
Demeli Mekteb Vaxtigetmiwiy Internet Kluba dostumdu Menem Mehle Uwaqidi Konter strike Oynamaqa
Bu Xiyar Mehle Uwaqi Girib Cata Nem Qiz Biwirir Orda
dostum Dedi Senol Girib Mirtdawacam Bunn
amma o birileri duz deyirdi ne var yaxsi melumat alirdim butun sirlerin bolusurduler sag olsunlar gorende indi gulmey tutur)))))))
KoNCeNo (31adun nedi orda tezz bazar meni tap Farid Huseynov Indi onlineyem2015/03:43)
KoNCeNo (31Vallah Berekede And Olsun Ele Basib Baglirdi Yalannan Gulmeyde Tutub Meni ))))2015/03:56)
Amma mende tam eksi oldu kecen defe qonsumun biri ile yazisiram deyirem ne isleyirsen deyir sofer taksi amma yalan dedi tevazokarliq eledi milyanerin biridi ozunun surucusu var obsim bir sozle agladid
<< 1 ... 88 89 [90] 91 92 ... 365 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (90)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 1519

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
2015/03:43)