Son 10 mövzu
Ovladiniza valideyinlerinizin adini qoyardinizmi.???Black_Attack (25.04.2018/11:46)
Eləmə sən canı
Sene ve senin kime heç kime dexli yoxdu eledim elemedim gelib yağışdan sonraki göbelek kimi her şerhimin yanında chıxma ishinle mesqul ol medeniyyetin olsun. | SiSeRoN [Off] (25.04.2018 / 12:36)
|
Gobelek dedi ona beli)))))NeFesiM__oL (25.04.2018/13:35)
Sene ve senin kime heç kime dexli yoxdu eledim elemedim gelib yağışdan sonraki göbelek kimi her şerhimin yanında chıxma ishinle mesqul ol medeniyyetin olsun.
Mənim sözümü mənə qaytarma sürtüy.sən sırtığsan mən yox bunu yadunda saxla.bunu bütün sayt üzüvə vurubki sən bu saytda ən sırtığ ən özünə hörməti olmayan qızsan.zarafat edəndə götüvü buraxma.indisə rətdol cavab yazmaBlack_Attack, Seni kimler deyer onlarında sözleri menim üçün arı vızıltısı kimi bi sheydi yeni buranı burdakıları sizleri çoxdaa nezere alıb deyere yükselden adam deyilem ) göbelelik eleme her veziyyet özünede naxosh olur NeFesiM__oL (25.04.2018/13:40)
Black_Attack, Seni kimler deyer onlarında sözleri menim üçün arı vızıltısı kimi bi sheydi yeni buranı burdakıları sizleri çoxdaa nezere alıb deyere yükselden adam deyilem ) göbelelik eleme her veziy
Didim vseda saxla
Adam yerinə qoymamışam hec vaxt səni ona görə belə yanığlısan mament gözdüyürsən belə göt göt söhbətlər edəsən?
Sözü deyib dalında durmayanın arştasının papağın sikim .indi cavab ver mənə və məni əsəbləşdirEshii kor kor gör gördüde adam yerine qoymamağın olsaydı inanki yaxşı olardı gelib her şerhimde bir babılıq elemeyerdin.soyuş söyürsen?) güneş burda soyüş söyen söyüş qaytaran qızlardan deyil ona göre polnu xoduvu vermisen özüve,özüne hormet elemeyen varlıqsan sen sürush burdan Sən get polisə işə düzəl ətağa. yox 1 ci si gunahdir valideyinker saq iken adlarini qoymaq. 2 cisi dunyadan kocseler bele halaliqi alinmalidir 3 cu sude .her insan bir ferd dir o adiyla yawasa daha yaxwi olar men bele duwunurem. Allah~Tekdi (02.05.2018/02:12)
yox 1 ci si gunahdir valideyinker saq iken adlarini qoymaq. 2 cisi dunyadan kocseler bele halaliqi alinmalidir 3 cu sude .her insan bir ferd dir o adiyla yawasa daha yaxwi olar men bele duwunurem.
Niyə günahdı?Banu__, valideyin saq iken adini uwaqa qoyurlarsa .hemin valideyin o biri dunyaya adsiz gedir.. 
Cemi mesajlar: 317
<< 1 ... 27 28 [29] 30 31 32 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı