Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu! |

mexrecsiz_suret (12Xowuma Gelmeyen sohbeti deyil.Insanin Inamindan Istifade edib Dediklerinde Menfi Sehvin Axtarib Sonra uzune Vurmaqa Caliwirsan Eslinde bu Menim Zeifliyim deyil Senin Oz xasiyyetivi belli etdirir.Sen sual vermiwdin Men sennen Semimi Hemsohbet olmuwdum Niye Sen ele qerara Geldin menim hakda?Niye duwunmedin ki,Bu bunu ilk defe mene deyir Hecvaxt camaatin icinde goze soxmuyub Niye bele duwunmedin Duwundun ki,ozumu gosterirem?2015/22:18)
xosuna gelmeyen sey olanda kefi tez pozulur
mexrecsiz_suret (12Ikincisi ise Aile Problemi var biraz.2015/22:18)
xosuna gelmeyen sey olanda kefi tez pozulur
Buraliq deyil.
_K_O_T_İ_K_ (12men heckimin sehfini axtarmiram..sadece sen o tesiti bagisladin.men sual vermisdimki,en baha paltarim neciye olub? sen edin 200ivso sohbet baglandi,durub xirdalamagin deyeri yox idi..sonra baliq tutmaq meselesi vardi,deyirsen atadan pul istedim 150verdi,nebilime men ele seyi xoslamiram.yeni sen mecbur deyilsen neyise xirdalamaga..meni sehf basa dusmeye,sadece dusunduyumu demisdim,xetrine deydimse bagisla2015/22:21)
Xowuma Gelmeyen sohbeti deyil.Insanin Inamindan Istifade edib Dediklerinde Menfi Sehvin Axtarib Sonra uzune Vurmaqa Caliwirsan Eslinde bu Menim Zeifliyim deyil Senin Oz xasiyyetivi belli etdirir.Sen s
_K_O_T_İ_K_ (12Allah komeyiniz olsun2015/22:22)
Ikincisi ise Aile Problemi var biraz.Buraliq deyil.
mexrecsiz_suret (12Biraz Diqqetli ol.ALLAH bagiwlasin.2015/22:27)
men heckimin sehfini axtarmiram..sadece sen o tesiti bagisladin.men sual vermisdimki,en baha paltarim neciye olub? sen edin 200ivso sohbet baglandi,durub xirdalamagin deyeri yox idi..sonra baliq tutma
<< 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 690 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1073 / 412

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
2015/22:18)