close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Yuxarıdakı user haqqında 1 cümlə...__DeFeND__YouR__SeLF__, aciq saciq daniwmaq yarawmaz ozum deyirem sen tutu temani )) Supreme (25.02.2019/23:44)
__DeFeND__YouR__SeLF__, aciq saciq daniwmaq yarawmaz ozum deyirem sen tutu temani ))
ayda pilot? )))) tutanmadim)))__DeFeND__YouR__SeLF__, hele ne yawun var xirda xirda tutub oyrenceysen )) Supreme (26.02.2019/00:00)
__DeFeND__YouR__SeLF__, hele ne yawun var xirda xirda tutub oyrenceysen ))
Pilot milot xaric maricnen başimi qatma)))__DeFeND__YouR__SeLF__, bes bawuvi neynen qatim kahi xirda xirda dogranmiw zeytun kubik formada qaynadilmiw toyuq biraz mayonez birazda smetan bularla qatsam olar ?)) Supreme (26.02.2019/00:35)
__DeFeND__YouR__SeLF__, bes bawuvi neynen qatim kahi xirda xirda dogranmiw zeytun kubik formada qaynadilmiw toyuq biraz mayonez birazda smetan bularla qatsam olar ?))
Elebil cezar salatinan sohbet gedir zeytunu qatmasaydin)))zeytunsuz olmaz zeytunun ozu bir dermandi yagi bir derman sen elitni qizsan sen mennen yaxwi bilersen zeytun yaginin deyerini ))) o hec o başqa herşeye dermandi))) wey mey deyib pis fikirler getirme agila wey sozunun ne qeder menasi var )))) 
Cemi mesajlar: 6896
<< 1 ... 606 607 [608] 609 610 ... 690 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (5)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1020 / 1407