Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
_K_O_T_İ_K_ (05Senin nefsin imkan vermirki men nese edim)) Elxanla Ceza nikin bir teher uzaqlawdirmiwam bir sende getseydin yaxwi olardi))ozume reqib seni gorurwm)))Black qardawdi hara firlatsa kubok zabrata gelecel))2019/20:40)
FBI pox yeyir siseronun yaninda)Agliya agliya gunde birin soyundurur)Ozde elin vurmura deyir he geyin indi)O ble)

SiSeRoN (05Daniwdiqlarinan 3 un ver mene cixim 1 il bawimi qatim olarnan semde dvijeniyavi ele)2019/23:45)
Senin nefsin imkan vermirki men nese edim)) Elxanla Ceza nikin bir teher uzaqlawdirmiwam bir sende getseydin yaxwi olardi))ozume reqib seni gorurwm)))Black qardawdi hara firlatsa kubok zabrata gelece
_K_O_T_İ_K_ (06Hardadi o 3 nefer?))) Bexteverlikden daniwirsan))hech kes yoxdu )))rusiyadan uzu bakiya geldun))indide avropaya intiqrasiya eleyirsen))2019/02:25)
Daniwdiqlarinan 3 un ver mene cixim 1 il bawimi qatim olarnan semde dvijeniyavi ele)
Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi.. |
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi.. |
ყeղe ♥️PAYIZIN♥️ eтяւ DսყսLսя HаvaDa |
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |

<< 1 ... 641 642 [643] 644 645 ... 690 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1021 / 228

2019/20:40)
Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi..