💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

_K_O_T_İ_K_ (27.09.2015/06:13)oxudum hamisin maraqli idi bir wey mene chatmadiki eger o vaxti gunahini boynuna almirdisa acib buraxdilar ..bes buna goe bir neferi gulleleyibler o nece yalandan deyibki menem gulleleyun meni?
Dovlet Bu Qetllerin Bawqa Birin Etsiyinden Wubhelenib Sehven Bawqa Birine Gullelenme cezasi Veriller.Evvel Adam Oldrub Turkmede Yatmiw Biri.Ele Bililler O oldurur Insanlari Sehven Tutullar Onu.Ve Gull

SiSeRoN (27.09.2015/06:18)Qaqa Onu Emr Gelib Gulleleyibler Sonra Sehv Olduqun Bilibler Qetller Davam Edib.
oxudum hamisin maraqli idi bir wey mene chatmadiki eger o vaxti gunahini boynuna almirdisa acib buraxdilar ..bes buna goe bir neferi gulleleyibler o nece yalandan deyibki menem gulleleyun meni?

SiSeRoN (27.09.2015/06:18)Tesevvur Ele Bunun Cibinnen Bicaq ,Ip ,Vazelen Zorlamaqcun,Sabun Cixariblar.
oxudum hamisin maraqli idi bir wey mene chatmadiki eger o vaxti gunahini boynuna almirdisa acib buraxdilar ..bes buna goe bir neferi gulleleyibler o nece yalandan deyibki menem gulleleyun meni?