Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Wingless@Angel (13yo evvel sovetski, sora duwduy mustafa subxiye, son iller de badamdar. )) burdan da kocuruy ))))2015/16:25)
Rusiyada yawayirsan sen?qonwulariz lewa wuradi?))
Inci-cicek (13Ele niye tez tez deyiwirsiz ))kocursuz yani)2015/16:28)
yo evvel sovetski, sora duwduy mustafa subxiye, son iller de badamdar. )) burdan da kocuruy ))))
Wingless@Angel (13sovetskide ev dehwet pis gundeydi, mustafa subxide de kommunal heyet. Bura qeweydi amma satmaq mecburiyyetinde qaldiq. Qaqawa ayri ev. Bize ayri. Burda bahadi. Gorey hara gediruy )) evlere baxmaqdan ureyim bulanir2015/16:30)
Ele niye tez tez deyiwirsiz ))kocursuz yani)
Inci-cicek (13He anladim)xeyri olar bu defe InwALLAH)2015/16:34)
sovetskide ev dehwet pis gundeydi, mustafa subxide de kommunal heyet. Bura qeweydi amma satmaq mecburiyyetinde qaldiq. Qaqawa ayri ev. Bize ayri. Burda bahadi. Gorey hara gediruy )) evlere baxmaqdan u
Wingless@Angel (13sag ol )2015/16:37)
He anladim)xeyri olar bu defe InwALLAH)
Elin Atasan Cibinnen Wekil Cixardasan Lifciy Tursiyde Lut qiz Wekli Bratan Bu Nece qizdi ?))))Deyirem Yaxwidi gozeldi....
Deyir Bu Menim Arvadimdi Gozeldi?)))Qizda Heyqi qewey Weyidi Dedim Baxim Baxim?))))Gosterir Derem He yoooo Adamin Bawinin Uste ALLAH var Zor Weydi ))))))))
deyiş. _K_O_T_İ_K_ (13.06 /17:01) [1]
neyse yadimdan cixib qalib onlarda hardasa 20 gun olar..bugun esidirenki nausniki baskasina verib..usaqlar deyir dedim ana verme bibim axi istemisdi onu,deyir esi buda bizim telleri duzeldir,buna verirem..neyse mesele 5manatliq nusnikdr deyildi,mesele insanliqdan adamliqdan gedir..
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 399

2015/16:25)