Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
ImAGinE (03.01.2011/23:48)nifret ediremde sozumun uzerine soz qoyanlara
ustume qishqiranlara nifret edirem deee -Birde sms oxuyub cvb yazmiyanlaraaa -
mada
Eger mesaj mene yazmisansa ola bilmez cunki mesaj qutum baglidir yaza bilmersen
ImAGinE (03.01.2011/23:59)uje palit eledim
bilirem -Palet eleme . indi deyecekler padxod edir -
Nifret edirem de,sms qutusu baqli olanlara . . .belkem bir kimse nin nese sozu var
Ay camaat palitikadir...yox ewii sozun olnin sozu qalar gelen esire..
ImAGinE (04.01.2011/00:14)elim awagidir 5 qepiyim qalib ustunu ozun duzelt yadaki polis kniwkasini goster duw,,,,eeeeeeeeeee atdimda seni dostlara ehh vso day,,sen yaza bilirsen baw beynimi tokme
Ish ishden kecib day -Hami bildi bir adin qoymaq qalib belkem marshurtdayam yol pulu yoxdur senden borca 20 qep getirmeni isteyeceyem.nifret ediremde sms qutusun baqlayib,arxa cevirenlere
(

ImAGinE (04.01.2011/00:28)nifret ediremde sene...ele bir iy biliree hardan bildinki 70 manatim var nircccc nirccc axi men paxilam
Olsada vermersen.Besh qepiyi varmish. bilirsen pis veziyyetdeyem borc eliyb getirmelisen.men marshurutda uzu qara qalmayim.polis kinishkam olsa marshurutu ne edirem taxsi forever.-minnetin olsu
Nifretim boyudu ujeImAGinE (04.01.2011/00:30)niret edirem o sozlere ite qurda da deyilir,,,elbetdeki ele deyilem hec xowlamiram deli desinler amma o wirin sayilan ezizleyici sozlerden yox,,..cunki ele duwunurlerki bezi bawi bow qizlari aldatmaq ucun bir iki kelme wirin soz denen vso artiq bitdi o senindir,,ele axmaq qizlarda bir iki wirin soz eridi nifret edirem nifret..,,egerki buna nifret ediremse ve bu weye gore ozumden raziyamsa qoy olsun ele
sen ele deyilsen ? Nifret ediremde ozunden razilara.
ImAGinE (04.01.2011/00:42)nifret ediremde padxod edenlere
Men puLLu yeri tez hiss eliyirem .on cun sene padxod ediremdee -gor ne edirsen.bir az pula ehtiyacim var.50-60 man .borc- lol. Zarafat neborc ,pulun sozu olar senle men arasinda.paxilliq yarashmi
Egib sohbetdi kagiz pul hosbeti edirsen hec
Yanagin qizardi bunu yazanda
Mende nifret ediremde birineImAGinE (04.01.2011/00:45)aha tez tez denen yaddan cixmasin wukur Allahima sozumede cavabdehem,,,men bilirem her halda neceyem.kanfetkayla haaa yaxwi gorek yox bir marmalatla
Senin ureyin doluymush ki -Ama seni bir konfetle ve iki shirin sozlede aldada bilerem -
Nifret ediremde. . . .konfetka sevmeyenlere.

<< 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 57 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1018 / 1502

Birde sms oxuyub cvb yazmiyanlaraaa - 
Nifret edirem de,sms qutusu baqli olanlara . . .belkem bir kimse nin nese sozu var
(