Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
KoNCeNo (09.09.2015/01:01)Sevirəm də səni Kabadayım
Qapida axranalar qoymisam.sen narahat olma heyatimin rekasi her terei hazirlasmisam toyumuza )))))))))))
götür bunu sox ağzıva aşkım Uşşş tüklərim biz oldu psikopatım ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (09.09.2015/01:03)Manyak elif)))))))))ne vaxt elci gelim size ?))))))))))))
Sevirəm də səni Kabadayımgötür bunu sox ağzıva aşkım Uşşş tüklərim biz oldu psikopatım
KoNCeNo (09.09.2015/01:06)Yetim elə bil bayax toyumuzda idik ee İndi təzdən elçi gəlirsən?
Manyak elif)))))))))ne vaxt elci gelim size ?))))))))))))
Neyin kafası bu abi? Nə çəktinsə mənə də ver onnan
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (09.09.2015/01:07)
Yetim elə bil bayax toyumuzda idik ee İndi təzdən elçi gəlirsən?Neyin kafası bu abi? Nə çəktinsə mənə də ver onnan
sene meslehet gormuremee sozuvun basi ayaqi olmaz)))))))))KoNCeNo (09.09.2015/01:09)Əgər mənə də onnan verməsən Toyu tərk edəcəm və bakirəliyimi ilk qabağıma çıxana verəcəmsene meslehet gormuremee sozuvun basi ayaqi olmaz)))))))))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (09.09.2015/01:11)Get o yol oda sen
Əgər mənə də onnan verməsən Toyu tərk edəcəm və bakirəliyimi ilk qabağıma çıxana verəcəm
Bir cut goz baxacaq arxanca senin
Pozulub geri qayitsan
Almiyacam day seni

KoNCeNo (09.09.2015/01:16)Əziziyəm get demə
Get o yol oda senBir cut goz baxacaq arxanca seninPozulub geri qayitsanAlmiyacam day seni
Su ilə noxudu bir yemə
Whatsapa gəl darıxmışam səninçün
Qırılıb köynəyimdəki düymə
Rehmettiyin_Nevesi (09.09.2015/01:19)Mene qayidib gelme sen
Əziziyəm get deməSu ilə noxudu bir yeməWhatsapa gəl darıxmışam səninçünQırılıb köynəyimdəki düymə
Ozuvude oldurme sen
Koyneyivi baglamasan hee
Birde gozum.gormesin see

KoNCeNo (09.09.2015/01:25)Qışlarıvı qırx ginən
Mene qayidib gelme senOzuvude oldurme senKoyneyivi baglamasan heeBirde gozum.gormesin see
Pilləkənə cıx ginən
Aşağıdan durum sənə baxım
Gettim onu tutmağa
O məni tutmuş idi
Divara qonmuş idi
Baxcamızın bağları
Bar gətirib uclarl
Ey hörmətli müəllim
Hər könüldə yerin var
<< 1 ... 74 75 [76] 77 78 ... 104 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1048 / 1739

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!