Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Eliko55 (05)))))2019/14:10)
Qaldida sozdu lap oldum dirildime )
CoX OzUnDeN RaZi OlmA HEYAT ! VaXt GeLeCeK SeNiDe TERK EdEcEm ! |

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
MaHo*BaKiNeC (05)))2019/14:25)
Allah mehriban elesin.. Yaxwiki meni ele prablemim yoxdu.. saat 10-11 den seher 7-8 e kimi teldeyem :)) sag elim bawiviza
MaHo*BaKiNeC (05Herden daniwirg da o qedede yoxda )) evveller idiye saat 12 den seher 8 ze kimi telnen daniwirdim indi birkelme sesin ewidirem bes eliyir ))) Allah mehriban elesin ay brat2019/14:25)
Allah mehriban elesin.. Yaxwiki meni ele prablemim yoxdu.. saat 10-11 den seher 7-8 e kimi teldeyem :)) sag elim bawiviza
Eliko55 (05obaa .. gorursen men sene diyirdim axi ki bir defe sesin ewitsen bes eliyer :))) diyersenki dirnagini kesende atmasin saxlasin lazim olan adam onanda onun xirtdeyine soxum ki belke bunlarin dirnagi ola bildiler2019/15:12)
Herden daniwirg da o qedede yoxda )) evveller idiye saat 12 den seher 8 ze kimi telnen daniwirdim indi birkelme sesin ewidirem bes eliyir ))) Allah mehriban elesin ay brat

MaHo*BaKiNeC (05bizə bir kəlmədə bəs edir )))))2019/15:15)
obaa .. gorursen men sene diyirdim axi ki bir defe sesin ewitsen bes eliyer :))) diyersenki dirnagini kesende atmasin saxlasin lazim olan adam onanda onun xirtdeyine soxum ki belke bunlarin dirnagi ol
delisqa (05dirnaglarivi saxliyarsan yaxwi2019/18:39)
bizə bir kəlmədə bəs edir )))))
lazim olan adamlarda lazim olar yerlere lazimdi 
<< 1 ... 71 72 [73] 74 75 ... 97 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1022 / 790

2019/14:10)
CoX OzUnDeN RaZi OlmA HEYAT ! VaXt GeLeCeK SeNiDe TERK EdEcEm !