canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Herbiçilere münasibetiniz necedir?
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (03.12.2014 / 01:55)
Her ogulun iwi dor gedib herbici olsun..
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (03.12.2014 / 02:15)
Öz ordusunu yedizdirməyən,Başqasının ordusun yedizdirər
Vladimir Putin
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (03.12.2014 / 02:22)
O qacqınlara verilən pullar orduya xərclənməlidi.əsgərin yeməyi ogurranıb satılmamalıdı,cansız əsgəri döyüb tualet yuduzdurub sora ona zabitə şikayet eliyən peysərdi deyən peysər özünsən atandı,ki sənin kimi qnida böyüdüb,əsgər pul vermiyib deyə ancaq naryada basılmamalıdı.əsgər idman eləməlidi,əsgər döyüş təlimi kecməlidi,lapatkaynan ot təmizdəməli deyil.kimin day dayısı var tapıckaynan gəzməməlidi castda.day dayısı olan o qaqaşdara cıxardın yararlı biletin verin getsin.onsuz o xidmətə yox kayfa gedir.
Black_Attack  Black_Attack [Off] (03.12.2014 / 02:24)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
_K_O_T_İ_K_ (03.12.2014/02:22)
O qacqınlara verilən pullar orduya xərclənməlidi.əsgərin yeməyi ogurranıb satılmamalıdı,cansız əsgəri döyüb tualet yuduzdurub sora ona zabitə şikayet eliyən peysərdi deyən peysər özünsən atandı,ki sən
əsəbləşmə
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (03.12.2014 / 02:28)
Black_Attack (03.12.2014/02:24)
əsəbləşmə
Səhv deyirəm de səhv deyirsən brat.
Black_Attack  Black_Attack [Off] (03.12.2014 / 02:33)
_K_O_T_İ_K_, qaxqınlara verilən puldada yeyinti var)))
acko söbətidəki döyərək ackoya salmaq ,mən səninən bir halda razıyam qniloy peyser kruqu olanda,ama belə elə səflər edənlər olurki elə ackoluq olur o əsgər,
yani sən dediklərin əsgərin özününnəndə aslıdı əagərdə kişilik olmalıdı nə qədər olmasada
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (03.12.2014 / 02:35)
Black_Attack (03.12.2014/02:24)
əsəbləşmə
Ali 18 yaşında uşaq evdən ayrılıb hələ həyatın nə olduqun bilmir gedib düşür casta orda başdiyıllar əsgərlər bir tərəfdən onu döyür (guya yoxluyullar necə oglandı) zabit bir tərəfdən pul ücün sıxışdırır,evcün darıxmaqı bir tərəfdən onlar hamısı psixoloji təzyiqdi bəzi əsgər dözmür özün öldürür.olmaz axı brat.ümumiyyətlə mən 18 yaşdan məcburi əsgərliyin əlehinəyəm,mənim fikrimcə 21 yaşacan vaxt verilməlidi hər insan o vaxt ərzində nə vaxt özün əsgərliyə hazır hesab eləsə könüllü xidmətə getməlidi,istəməsə 21 də artıq məcburi xidmətə aparılmalıdı
Black_Attack  Black_Attack [Off] (03.12.2014 / 02:38)
_K_O_T_İ_K_, hə yaş söbətində səninən təmamilə razıyam,yenə deyirəm mənə görə döymək qniloyluqdu oqlannıqı döyməynən yoxlamırlar Abitlərə gəldikdəsə elə beleə dimiyibləre pis zabit yoxdı yaxcısının)))
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (03.12.2014 / 02:39)
Black_Attack (03.12.2014/02:33)
_K_O_T_İ_K_, qaxqınlara verilən puldada yeyinti var)))acko söbətidəki döyərək ackoya salmaq ,mən səninən bir halda razıyam qniloy peyser kruqu olanda,ama belə elə səflər edənlər olurki elə ackoluq olu
Ali əsgər təzə gəlir düşür catsa dembillər düzür başdiyır döyməyə ki,tualeti yu belə insan yoxliyıllar?birinin iradəsi zəifdi biri güclüdü,onnan insan yoxlanılar?yoxlamaq istirsən otur söhbət elə onnan yoxsa saat 3 də bir bir cəkib 7 nəfər düşün üstünə ki,iş bilmişəm yoxluyuram bunu o kişi işi deyil
Black_Attack  Black_Attack [Off] (03.12.2014 / 02:41)
_K_O_T_İ_K_, lotu söbətinin yaranma səbəbini bilisən?
Наверх  Cemi mesajlar: 279

<< 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 28 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (4)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1020 / 548