Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Vladimir Putin
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
_K_O_T_İ_K_ (03.12.2014/02:22)əsəbləşmə
O qacqınlara verilən pullar orduya xərclənməlidi.əsgərin yeməyi ogurranıb satılmamalıdı,cansız əsgəri döyüb tualet yuduzdurub sora ona zabitə şikayet eliyən peysərdi deyən peysər özünsən atandı,ki sən
Black_Attack (03.12.2014/02:24)Səhv deyirəm de səhv deyirsən brat.
əsəbləşmə
acko söbətidəki döyərək ackoya salmaq ,mən səninən bir halda razıyam qniloy peyser kruqu olanda,ama belə elə səflər edənlər olurki elə ackoluq olur o əsgər,
yani sən dediklərin əsgərin özününnəndə aslıdı əagərdə kişilik olmalıdı nə qədər olmasada
Black_Attack (03.12.2014/02:24)Ali 18 yaşında uşaq evdən ayrılıb hələ həyatın nə olduqun bilmir gedib düşür casta orda başdiyıllar əsgərlər bir tərəfdən onu döyür (guya yoxluyullar necə oglandı) zabit bir tərəfdən pul ücün sıxışdırır,evcün darıxmaqı bir tərəfdən onlar hamısı psixoloji təzyiqdi bəzi əsgər dözmür özün öldürür.olmaz axı brat.ümumiyyətlə mən 18 yaşdan məcburi əsgərliyin əlehinəyəm,mənim fikrimcə 21 yaşacan vaxt verilməlidi hər insan o vaxt ərzində nə vaxt özün əsgərliyə hazır hesab eləsə könüllü xidmətə getməlidi,istəməsə 21 də artıq məcburi xidmətə aparılmalıdı
əsəbləşmə
Black_Attack (03.12.2014/02:33)Ali əsgər təzə gəlir düşür catsa dembillər düzür başdiyır döyməyə ki,tualeti yu belə insan yoxliyıllar?birinin iradəsi zəifdi biri güclüdü,onnan insan yoxlanılar?yoxlamaq istirsən otur söhbət elə onnan yoxsa saat 3 də bir bir cəkib 7 nəfər düşün üstünə ki,iş bilmişəm yoxluyuram bunu o kişi işi deyil
_K_O_T_İ_K_, qaxqınlara verilən puldada yeyinti var)))acko söbətidəki döyərək ackoya salmaq ,mən səninən bir halda razıyam qniloy peyser kruqu olanda,ama belə elə səflər edənlər olurki elə ackoluq olu
<< 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 28 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 548

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.