Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Black_Attack (03.12.2014/02:38)Ordumuzdakı bəzi islahatlar olsa ordumuz qafqazın yox artıq SNQ dövlətləri icində ilk 3 lüyə cıxar.İNŞALLAH
_K_O_T_İ_K_, hə yaş söbətində səninən təmamilə razıyam,yenə deyirəm mənə görə döymək qniloyluqdu oqlannıqı döyməynən yoxlamırlar Abitlərə gəldikdəsə elə beleə dimiyibləre pis zabit yoxdı yaxcısının)))
Black_Attack (03.12.2014/02:41)Yoo necə ?
_K_O_T_İ_K_, lotu söbətinin yaranma səbəbini bilisən?
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
_K_O_T_İ_K_ (03.12.2014/02:42)inan mənim səmimiyətimə hec poxda olan dör ukraynanın bəyənmədiyimiz arvafların qəhbə saydıqımız kişiləri bizim qorxudan yemekxanada gizlənən əsgərlərimiZdən qat qat qeyeətlidi
Ordumuzdakı bəzi islahatlar olsa ordumuz qafqazın yox artıq SNQ dövlətləri icində ilk 3 lüyə cıxar.İNŞALLAH
Black_Attack (03.12.2014/02:44)Yoo ali olar israil azərbaycannan 3 dəfə kicikdi,dünyada aparıcı dövlətlərinnən biridi
inan mənim səmimiyətimə hec poxda olan dör ukraynanın bəyənmədiyimiz arvafların qəhbə saydıqımız kişiləri bizim qorxudan yemekxanada gizlənən əsgərlərimiZdən qat qat qeyeətlidi
dembel maladoy söbətidə zabitlərin yaratdıqı söbətdi 4 dənə zabit 1 dənə gizir hex vaxt 80 90 əsgərin vəzyətinə, baxa bilməz
Black_Attack (03.12.2014/02:48)Bilmirəm onu dəqiqləşdirib sənə deyəcəm.məncə səhv fikirdi bu.
_K_O_T_İ_K_, ssrinin vaxtında turemşik günü günnən coxalırdı hakimyətdə türmədəki vəzyəti get gedə itiridilər buntlar zırtlar zibillər nadzorlar öldürülürdq bir sözlə nəzarət edəmmirdilər, və fikirləş
v vorı v zakone
a ya vor katprıy pişet zakonı
Black_Attack (03.12.2014/02:57)Ali fəhlə,bizdə nə qədər maaş alır?
_K_O_T_İ_K_, mən sənə dəqiq fikir deyirəm,putinin sözü var v vorı v zakone a ya vor katprıy pişet zakonı
<< 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 28 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 548

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.