canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

MeN NeYe GoRe BaGiSHLaNiMKi..?)
Black_Attack  Black_Attack [Off] (30.06.2015 / 02:43)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
Allah dediklerin hec birine riayet elemedim icdim cekdim damari deshdim.. her gun kayf her gun onun qizina soz o birinin arvadina goz, yixilani tapdaladim, Allah canu saq elesun deye bi soze laiq olacaq hereketimde olmadi neye gore baqishlanimki?
men en pis variantda ozimi teqdim eledim. buyurun baqishlanmaqda payi olmayan insanlar silsilesinnen olannar fikrivizi bildirin)
Black_Attack  Black_Attack [Off] (30.06.2015 / 02:48)
biri heyati boyu ibadet elesun cenneti qazanmaqcun hardasa elediyi kiciciy sefinin baqishlanmasicun hetta qariahqanin xetrine deymesun Allah yaradib deye.. birideki omir boyu gunah icinde sorada elin acib ibadet edib baqishlanmaqin istesun oda baqishlansun o biride bu edaletsizlik dor?) ona gore edaletsizlike yol acmiun pi qeleti elemisuzse dadiba gedun)))
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (30.06.2015 / 02:54)
Allahi inkar eden insan ondan neyin bagishlanmasini isteye bilerki?(ozumu demirem)
Black_Attack  Black_Attack [Off] (30.06.2015 / 02:55)
SiSeRoN, qonshun rzani diyisen?)))
mene ozunnen danish)
senun baqishlanma istemeyin ne derecede duzgundu?
Noqte  Noqte [Off] (30.06.2015 / 04:14)
Allah tealanin rehmeti ele bir rehmetdirki ona bir zerre bele shubhen olsa rehmetsiz qalarsan..,
100 gunahsiz insani oldur,aglina gelmeyecek min cur pis emel gor,eger gelbinde Allah terefden bagishlanacagina yeginlik olsa Allah bagishlayandir!
Bir insanin bende kimi vezifesi gunah etmek,Allah tealanin da ishi gunahkar bendesini ehf etmekdir.
Ona gore kimin gunahi varsa bu mubarek ayda tovbe etsin bagishlanmagin istesin,shubhesiz Allah rehmlidir ehf eder!
Noqte  Noqte [Off] (30.06.2015 / 04:16)
Hetta her ishde gunahlandirib min cur lenet oxudugumuz sheytan da tovbe edib rehm istese ona da umid varki Allah bagishlasin!
bashqa misala ehtiyac olmaz)
Nikim_budu)  Nikim_budu) [Off] (30.06.2015 / 06:40)
Neynemiwemki mennyazig camahatin kiwinsine goz qaw camahatin ogluna derd puluna gore istifade yalandan sensiz nefes almiram filan etdiyim en boyuk sehf kiminse hissleriyle oynamaq olub amma bezileri kimi kieeesoz atmamiwam))
Black_Attack  Black_Attack [Off] (01.07.2015 / 01:37)
Noqte, neye gore? bu edaletsizlikdi axi
Noqte  Noqte [Off] (01.07.2015 / 01:42)
Black_Attack (01.07.2015/02:37)
Noqte, neye gore? bu edaletsizlikdi axi
Eksine Allah edaletlidir.hetta biyurulurki Allah yolunda shehid olmush biri butun gunahlandardan bagishlanilir birce bashqa bir insanlarin haqqlarindan bashqa chunki Allah bunu da bagishlasaydi edaletsizlik olardi.buna gore de her bir insan etdiyi cezaya gore cehennemde yanacaq,cezasi bitdikden sonra muselmandirsa cennete gonderilecek
Black_Attack  Black_Attack [Off] (01.07.2015 / 01:48)
Noqte, gorusen dostum ushaq xristianin doqulmasinda gunahi nedi? mentiqsiz cumle idi sen didiyun
Наверх  Cemi mesajlar: 17

[1] 2 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3055 / 1150