Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
~Aykam~ (21Onu bilmirdim)))) menim papam uzerlik xesdesidi her gun yandirmasa evden cole cixmir2016/02:35)
deyirlerki uzerliyin xoruz sesi eşitmiyeni yaxşidi gucludu yeni kende yerinde olanlar elebeledi daglarda meşelerde olanlar yaxşidi olar xoruz sesi eşitmir men bele eşitmişem ))) biz tovuzda ocaq var o
seher iyi goturur evi bilirem uje kisi hazirdi cixir
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
KoNCeNo (212016/02:38)
Onu bilmirdim)))) menim papam uzerlik xesdesidi her gun yandirmasa evden cole cixmirseher iyi goturur evi bilirem uje kisi hazirdi cixir
Bizdede arabir edirik oda kişiler deyir az besdirin az iledin bunu ozbekler kimi ne haldasiz))))) ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
~_DemounT_~ (21Dediz indi bildim ki,sumuyum yungulmus))))))))))))2016/02:37)
KoNCeNo, Deqiq bilmirsen hele)
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
~Aykam~ (21Eslinde nezerden elave xeyirlidi deyesen bas agrilarin falan goturur iyleyende))))))2016/02:40)
Bizdede arabir edirik oda kişiler deyir az besdirin az iledin bunu ozbekler kimi ne haldasiz)))))
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
KoNCeNo (21he başi agriyan yandirir bizde) ancaq goz deymesi ucun başqa cure edirik)2016/02:42)
Eslinde nezerden elave xeyirlidi deyesen bas agrilarin falan goturur iyleyende))))))
~Aykam~ (21Nece edirsizki?))2016/02:45)
he başi agriyan yandirir bizde) ancaq goz deymesi ucun başqa cure edirik)
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
<< 1 ... 383 384 [385] 386 387 ... 480 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1041 / 2154

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
2016/02:35)