close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
O...ve sadece O...! | _KETRIN~ZETA~CONS_ [Off] (04.01.2011 / 18:26)
|
Eger <O,olubse,bu hele subut etmir ki,heqiqeten yawayib..!> mene gore o var! Movcuddur....Lakin elchatmaz....Umidleri diri-diri defn eden varliq...O!! Mene gore onun gozlerinde sevginin derin ve silinmez mohuru vardi.. Lakin <O>bundan xebersiz!Ruhundaki soyuqluq.. Buz elleri.. Ezabin waxtasi... Tenhaliqda uwumemek mumkunsuzdur! O menevi dayaq idi.. Kechilmez QANUN ve en wirin YALAN idi... O,cavabini bilmediyim sual ve hemde butun suallarima konkret bir cavab.. O! ..menim hech vaxt duzelde bilmeyeceyim sehvim... Silinmeyecek gunahimdi...Hech vaxt sagalmayacaq yaram!ve belkede canimi alacaq,mehv edecek guclu bir xestelik... O,sema.. O,yagiw..O,dumandi.. O,hem sevgidi,hemde gumandi! O menim hech vaxt ayrilibda,gercheye oyanmaq istemediyim YUXUDU... O temizdi... Tertemiz!Sehvsiz,gunahsiz,yalansiz!..duwuncelerimin sebebkari...Nefes kimi vacib...O gunewdi..umid verir gozlerimi achdiqda..Biliremki bir gun o gedecek MEN ONU TAPDIQDA..O chox uzaq..Ebedi menim..Gozegorunmezim...elchatmaz olan <h...
Ardını oxu >> | FuLLiTo [Off] (04.01.2011 / 18:29)
|
Biz nece komek ede bilerik ? | Petek_ [Off] (04.01.2011 / 18:31)
|
Vauu) | _KETRIN~ZETA~CONS_ [Off] (04.01.2011 / 18:33)
|
FuLLiTo, Komeyin o olarki sadece sus! | FuLLiTo [Off] (04.01.2011 / 18:34)
|
_KETRIN~ZETA~CONS_, Olmadiki seninki !!! | PisBebis [Off] (04.01.2011 / 18:35)
|
eehhhh((((( | _KETRIN~ZETA~CONS_ [Off] (04.01.2011 / 18:35)
|
FuLLiTo, | _KETRIN~ZETA~CONS_ [Off] (04.01.2011 / 18:38)
|
ImAGinE, Ayy childiricam wimdi. . . . bir kez de sonadek oxudaa | *__*MeLeKLeR__KoRuSuN*__* [Off] (04.01.2011 / 18:47)
|
(( | Senin_orxan [Off] (04.01.2011 / 18:53)
|
Sənsizlikdə başladım yeni bir günə... Bu necə bir şey bilirsənmi?Bilə bilməzsən... Bilsəydin, eyni ağrını səndə yaşasaydın yaşadarmıydın mənə bunu... İki gün oldu sənlə eyni şəhərdə deyilik.Nə qədər qəribə deyilmi? Eyni şəhərdə olub da səni görmədiyim halda sanki uzansam toxunacaqdım sənə amma burdan əsla...
Gözlərim bir nöqtəyə baxır eləondum bir an... Qarşımda xəyalini xatırlayır da nə düşündüyümü heç xatırlamıram. Cemi mesajlar: 66
[1] 2 3 ... 7 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3518 / 1446