close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Maraqli Kino Adi Yazin Baxaq!=!DEVIL MAY CRY!=! (02.02.2017/03:25)
Geldin men diene :))))
Elbetdeki eledi ona gore zovqler muxtelifdi))E__X__C__L__U__S__i__V__E, Bayaqdan agliyirdin axirki)))) Bir QarwiLiyanda Olmadi)) KoNCeNo, Taaa nagarimeee Bir Duzemmeli Qandirirdinki))) ele iki saatdi bu iki karin meseline oxşadiye)))
İki kar qabaqlaşir deyir hara gedisen deyir bazara deyir elebilirem bazara gedisen dedim bir yerde gederdik deyir yox men bazara gedirem)))
İndi ucumuzde eyni şeyi deyirik amma direşirik)) Sabahdan Burani Kesdirecem ))) __DeFeND__YouR__SeLF__ (02.02.2017/03:28)
ele iki saatdi bu iki karin meseline oxşadiye)))İki kar qabaqlaşir deyir hara gedisen deyir bazara deyir elebilirem bazara gedisen dedim bir yerde gederdik deyir yox men bazara gedirem)))İndi ucumuzde
Direshirsiz:))) 2,niz__DeFeND__YouR__SeLF__ (02.02.2017/03:28)
ele iki saatdi bu iki karin meseline oxşadiye)))İki kar qabaqlaşir deyir hara gedisen deyir bazara deyir elebilirem bazara gedisen dedim bir yerde gederdik deyir yox men bazara gedirem)))İndi ucumuzde
he eynenE__X__C__L__U__S__i__V__E (02.02.2017/03:27)
KoNCeNo, Taaa nagarimeee Bir Duzemmeli Qandirirdinki)))
Sayemde oyrendin bax deyiremaa sabah ustadina kem baxasan gozlerine qan damar)))))))Deyir Sogan Yememisen Saqqizi Neynirsen ))) 
Cemi mesajlar: 1977
<< 1 ... 104 105 [106] 107 108 ... 198 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (7)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1021 / 949