Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Yss (29.09.2016/09:31)Sen hardan baxmisan?
Men baxmisham o kinoya
Rehmettiyin_Nevesi (29.09.2016/14:36)Gerey qiz olam goturde )
Kotik Sən nasıl bi işsizsin? :)) kinonu danışmasın ee bütün İnan qız olsan barmaqların sürətli və bezmədən yazır dete sekretar olaraq götürərdim
_K_O_T_İ_K_ (29.09.2016/14:41)Əəə afirist qəşəy qız olsan heç meni vecine almarsan ee :))
Gerey qiz olam goturde )
Rehmettiyin_Nevesi (29.09.2016/14:42)Demeli onda Deymirsende Ona )
Əəə afirist qəşəy qız olsan heç meni vecine almarsan ee :))
O qeder insan Haksiz ola bilmezki 1,i sehv olsun 2 si olsun Noldu Hami axmaqdi?)
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
_K_O_T_İ_K_ (29.09.2016/14:41)Ans.
Sen hardan baxmisan?
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
_K_O_T_İ_K_ (29.09.2016/10:46)Evvel her seriyasina baxirdim
ВорониныBi xowum gelir bu serialdan
Eri dostlariynan Futbola getmey istir oynamaqa Arvad Gorun neter Saxlir onu evde
http://w0.voroniny-online.pw/season1/sezon-1-seriya-17.html
Sonra kişinin padkablucnik olmagina acigim gelirdi gelinin hereketlerizad esebime toxunurdu diye baxmadim)
Süper gülmeli ve aksion kinodu eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
~Aykam~ (29.09.2016/16:28)Mence orda Podkablucniklik birwey yoxdu )
Evvel her seriyasina baxirdimSonra kişinin padkablucnik olmagina acigim gelirdi gelinin hereketlerizad esebime toxunurdu diye baxmadim)
Esl kiwi xarakterin gosterirler )
Nece kiwiler ozderin zibile salir sora bawdiyir Quzu kimi sakit aparmaqa ki,guya Bunlardan meleyi yoxdu
Ancaq biaz Hakli olanda Qaxib dururlar Goyde
Eqipetskaya Sila 
<< 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 198 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 972

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...