Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
_K_O_T_İ_K_ (212016/03:07)
Axrinciya bax bidene ALLAHAKKI kopya menim Cudoya teze geden vaxtlarimdi mektebde oxuyan vaxti1 hefte mewq eledim zad geldim eve ki fiso Az bura gel bacimi cagird8m Dedim pres tuturam Yumruq v
Ne qeder guldum))))) eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
~Aykam~ (21Komedy womannan zelem gedir.2016/03:07)
![]()
Comedy womanda yaxşidi
Voobwe olardan xowum gelmir.
~Aykam~ (21Yo men Meqabaytla Baxiram 4G di internetin sureti internetde Bezlimit.2016/03:09)
diyen wifiyla burda oturan ikimizik))))) başqalari video atmir )))
Russiada ucuzdiuda.
AZerbaycanda Soyqunculuqdu.
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
_K_O_T_İ_K_ (21Aha deme deme orda delixanadiye xeberimde yox play markete girib oz yanimdan program yukluyurem))) bide baxdim 10 mliq konturdan 6si qaldi sen deme 1i 1 mtiymiş)))) deli oldume)))))2016/03:16)
Yo men Meqabaytla Baxiram 4G di internetin sureti internetde Bezlimit.Russiada ucuzdiuda.AZerbaycanda Soyqunculuqdu.
~Aykam~ (2120 gune yalan olmasin 70 manat kontura pulum getdi hele azi.2016/03:19)
Aha deme deme orda delixanadiye xeberimde yox play markete girib oz yanimdan program yukluyurem))) bide baxdim 10 mliq konturdan 6si qaldi sen deme 1i 1 mtiymiş)))) deli oldume)))))
Belkede cox idi.
Heyif deyil Russia
_K_O_T_İ_K_ (21Her cure her terfli bura yaxşidi amma nedendise yene adam ora ucun darixir))))2016/03:31)
20 gune yalan olmasin 70 manat kontura pulum getdi hele azi.Belkede cox idi.Heyif deyil Russia
~Aykam~ (21Darixirsan yeri get orda yawa sene putin yalvarib saxlamiyib ki.2016/03:34)
Her cure her terfli bura yaxşidi amma nedendise yene adam ora ucun darixir))))
_K_O_T_İ_K_ (21Orda pulum men kontura gedirdi hele neye eseb olur adam telin reqistraciya etmeyne ((( iki nomreli 10 m vapşe adam sinir olurda2016/03:31)
20 gune yalan olmasin 70 manat kontura pulum getdi hele azi.Belkede cox idi.Heyif deyil Russia
_K_O_T_İ_K_ (21Bu yay iki ili olacaqe Azere getmiyeli. İlhamda orda bizi gozlemir hec )))2016/03:35)
Darixirsan yeri get orda yawa sene putin yalvarib saxlamiyib ki.
<< 1 ... 79 80 [81] 82 83 ... 198 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 553

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
2016/03:07)
1 hefte mewq eledim zad geldim eve ki fiso Az bura gel bacimi cagird8m Dedim pres tuturam Yumruq v.gif)