Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
~Aykam~ (21Men 5 ilidi getmirdim bu yay getdim.2016/03:37)
Bu yay iki ili olacaqe Azere getmiyeli. İlhamda orda bizi gozlemir hec )))
~Aykam~ (21Telin reqistraciyasi nediki2016/03:36)
Orda pulum men kontura gedirdi hele neye eseb olur adam telin reqistraciya etmeyne ((( iki nomreli 10 m vapşe adam sinir olurda
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
_K_O_T_İ_K_ (21Burdan aparilan teller orda 1 ayi duzelenden sonra işlemir ancaq wifiyla işlede bilersen kak tel işlemir gerek qeydiyyatdan keciresen2016/03:40)
Telin reqistraciyasi nediki
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
_K_O_T_İ_K_ (21Menimde 4il getmediyim vaxt olub seni bilmirem men yayi orda olmagi sevirem oranin abu havasi başqadi burda duz emmeli yayda gormuruk. Bir yay isti oldu ondada her yandi))))2016/03:39)
Men 5 ilidi getmirdim bu yay getdim.
~Aykam~ (21O niye eledi anlamiram2016/03:42)
Burdan aparilan teller orda 1 ayi duzelenden sonra işlemir ancaq wifiyla işlede bilersen kak tel işlemir gerek qeydiyyatdan keciresen
~Aykam~ (21Senden ewidirem2016/03:42)
Burdan aparilan teller orda 1 ayi duzelenden sonra işlemir ancaq wifiyla işlede bilersen kak tel işlemir gerek qeydiyyatdan keciresen
_K_O_T_İ_K_ (21bu coxdan var. Uje sef etmiremse 4ildi beledi. Bideki azer nomresinin hansiyla qeydiyatdan kecirdin o tel ancaq o nomreyle işliyecek2016/03:43)
O niye eledi anlamiram
~Aykam~ (21Vse day onda gonderesi olmadim seni )2016/03:45)
bu coxdan var. Uje sef etmiremse 4ildi beledi. Bideki azer nomresinin hansiyla qeydiyatdan kecirdin o tel ancaq o nomreyle işliyecek
Qal )
https://youtu.be/D7_YgY1fBgg
<< 1 ... 80 81 [82] 83 84 ... 198 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 553

2016/03:37)
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...