Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Kama_ (11.02.2017/21:05)Hec onu xoş gune cixmasin))) cixmiyib deyede qayidibda bele baxanda)))
xow gelmisen nöw gelmisen deyerem)
__DeFeND__YouR__SeLF__ (11.02.2017/21:06)sen.oz eks sevgilini deyirsen yoxsa menim dediyimi?
Hec onu xoş gune cixmasin))) cixmiyib deyede qayidibda bele baxanda)))
Kama_ (11.02.2017/21:59)Xoş gune cixma meselesinde ozumunkunu) qayitma meselesinde hamininkini dedim))
sen.oz eks sevgilini deyirsen yoxsa menim dediyimi?
__DeFeND__YouR__SeLF__ (11.02.2017/22:04)hamininkinin ayrilma sebebinide bilisen?
Xoş gune cixma meselesinde ozumunkunu) qayitma meselesinde hamininkini dedim))
Kama_ (11.02.2017/22:06)herne sebebden olsada getdiyi yerde xoş gun gormuyubduki qayidir ya senden başqasini seve bilmiyib ya senden başqasini tapa bilmiyib.
hamininkinin ayrilma sebebinide bilisen?
__DeFeND__YouR__SeLF__ (11.02.2017/22:08)neyse bow ver
herne sebebden olsada getdiyi yerde xoş gun gormuyubduki qayidir ya senden başqasini seve bilmiyib ya senden başqasini tapa bilmiyib.
Kama_ (11.02.2017/22:11)Verdim.
neyse bow ver
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1021 / 734

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...