Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
HaRMoNY (29Kes sesivi!!!!2016/03:55)
Men??
ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
Eger heyatimda biri olsa ve onunla deyil bir bawqasi ile aile qurmaqa mecbur olsam (uzr isteyirem ) gelecek heyat yoldawima kecmiwde sevdiyim haqda daniwaram .
Qaldiki wekile indi herkesin weklini tapmaq asandir . Ve eger bizim aramizda sirr yalan olmasa isteyir 1000 Adam wekil getirsin aramizda olan guven her problemin ohtesinden geler..!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
KoNCeNo (02))))))))beyaqdan bele yazan cavab axtarirdim burda2016/02:03)
He ne olsunaa sekildide isladib suyun icsin vecimede olmaz senol)))))))))))
Ancaq bezi qizlar el gedir Guya Ailesin qorumaqcun.
Hecne Naxuy Poslat ele de get kime deyirsen de.
Men inanmiram o oglanin gotu cata o hereketi elemeye.
Eslinde o oglan o hereketi elese ozu petux olunacaq cunki Bawqasinin Artiq Ailesin Yoldan cixarmaqla Mewquldu hede qorxuynan yatmaqcun ya neycunse Onun cavabin vermek Olmaz.
Hansisa bir qizi Xowbext ede bilmirsense Kiwi ol Matiwke olma cekil qiraqa Bawqasina Onu xowbext etmeye Mane olma.
deyiş. _K_O_T_İ_K_ (02.10 /01:05) [1]
_K_O_T_İ_K_ (02Halaldi)2016/02:05)
Sen onun wantajiynan gedib onan yatsan guya yaxwi olacaq ki.Ancaq bezi qizlar el gedir Guya Ailesin qorumaqcun.Hecne Naxuy Poslat ele de get kime deyirsen de.Men inanmiram o oglanin gotu cata o hereke
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Sessiz_Kucede_Tek_Kolge (02Tebrikler)))))))2016/02:04)
))))))))beyaqdan bele yazan cavab axtarirdim burda
- adın nədi?
+ bismillah Nuray
- neçə yaşın var
+ bismillah 24
- get desəm inciyərsən
+ bismillah aa dəli
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 253

2016/03:55)
ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ
2016/02:03)