💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
@-EkSpErD-@ (20Priora almisan qardashim?2016/04:02)
Sari qizil zad xowdamram,olar aqqizilBir bu uzuy taxram....
SiSeRoN (20Yo.. Opel astradi,mahlauwaqnin, coxdanin waklidi2016/04:04)
Priora almisan qardashim?
@-EkSpErD-@ (20Priora ruluna oxwadi))amma Porche emblemiynen)))o gun sene qismet olsun)))opel yox ee e Porche_zeng edesenki qaqa hardasan 2 dene tema varimdi gedek)2016/04:10)
Yo.. Opel astradi,mahlauwaqnin, coxdanin waklidi
SiSeRoN (20Porw zad istemrem, kreditim var, onu baqlayim, iwallah aq optima alcam, sevremde o mawni....2016/04:11)
Priora ruluna oxwadi))amma Porche emblemiynen)))o gun sene qismet olsun)))opel yox ee e Porche_zeng edesenki qaqa hardasan 2 dene tema varimdi gedek)
@-EkSpErD-@ (20evvel xowum gelirdi indi hami surur deye gozumden duwdu bax qalikdi xowuma gelmir2016/04:13)
Porw zad istemrem, kreditim var, onu baqlayim, iwallah aq optima alcam, sevremde o mawni....
SiSeRoN (20He toyotanin bir cipi var adin daiq bilmiram, boyukdu cox hundur2016/04:19)
evvel xowum gelirdi indi hami surur deye gozumden duwdu bax qalikdi xowuma gelmir ay blyaaa o gun mawin gordum blyaa ele bil tan idi Toyoto Eqooido idi ne idi..ay blyaa mawin adamin uzune kiwniyirdi e
@-EkSpErD-@ (20he he he bax ooo..o gun zabratda gordum ay blyaa land cruiser yaninda 07e oxwuyurdu..ichinden duwen ise ele bilki ewweydi))chox yeke idi2016/04:21)
He toyotanin bir cipi var adin daiq bilmiram, boyukdu cox hundur