Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
@-EkSpErD-@ (20Priora almisan qardashim?2016/04:02)
Sari qizil zad xowdamram,olar aqqizilBir bu uzuy taxram....
SiSeRoN (20Yo.. Opel astradi,mahlauwaqnin, coxdanin waklidi2016/04:04)
Priora almisan qardashim?
@-EkSpErD-@ (20Priora ruluna oxwadi))amma Porche emblemiynen)))o gun sene qismet olsun)))opel yox ee e Porche_zeng edesenki qaqa hardasan 2 dene tema varimdi gedek)2016/04:10)
Yo.. Opel astradi,mahlauwaqnin, coxdanin waklidi
SiSeRoN (20Porw zad istemrem, kreditim var, onu baqlayim, iwallah aq optima alcam, sevremde o mawni....2016/04:11)
Priora ruluna oxwadi))amma Porche emblemiynen)))o gun sene qismet olsun)))opel yox ee e Porche_zeng edesenki qaqa hardasan 2 dene tema varimdi gedek)
@-EkSpErD-@ (20evvel xowum gelirdi indi hami surur deye gozumden duwdu bax qalikdi xowuma gelmir2016/04:13)
Porw zad istemrem, kreditim var, onu baqlayim, iwallah aq optima alcam, sevremde o mawni....
ay blyaaa o gun mawin gordum blyaa ele bil tan idi Toyoto Eqooido idi ne idi..ay blyaa mawin adamin uzune kiwniyirdi ee ondan istedim lap turbo azda baxdim 57 min idi5.7 mator
SiSeRoN (20He toyotanin bir cipi var adin daiq bilmiram, boyukdu cox hundur2016/04:19)
evvel xowum gelirdi indi hami surur deye gozumden duwdu bax qalikdi xowuma gelmir ay blyaaa o gun mawin gordum blyaa ele bil tan idi Toyoto Eqooido idi ne idi..ay blyaa mawin adamin uzune kiwniyirdi e
@-EkSpErD-@ (20he he he bax ooo..o gun zabratda gordum ay blyaa land cruiser yaninda 07e oxwuyurdu..ichinden duwen ise ele bilki ewweydi))chox yeke idi2016/04:21)
He toyotanin bir cipi var adin daiq bilmiram, boyukdu cox hundur
nazik alyans. Uzagi uzagi uzagi saat. Bunlar gumuw olsa iyi olur
<< 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 33 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 458

2016/04:02)