💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat

_K_O_T_İ_K_ (12.09.2015/09:52)Qaqaw menim beynim iwliyir o verliwlerin h amisida giydirmedi orda pensiya maaw ogurlugu yox kimin arvadi qacib kim peyserliy edib ne bilim ne g ic gic weyler zaur haranin tulasidi ki kiminse aile problemin hell eder
Eslinde O Verliw Bizim.Cemiyyetin Artiq Ucurumun 1 addimliqinda Olmasindan Gosterir.Cunki Biz Ne Muselman Kimi Muselmaniq Ne Xrestian Kimi Xrestianroblemlerde Ondadi.Muselman Qalaraq Avropalawmaq Mu

SEVGI_HESRET (12.09.2015/09:55)Men Umumi Menzereden Daniwdim.
Qaqaw menim beynim iwliyir o verliwlerin h amisida giydirmedi orda pensiya maaw ogurlugu yox kimin arvadi qacib kim peyserliy edib ne bilim ne g ic gic weyler zaur haranin tulasidi ki kiminse aile pro

_K_O_T_İ_K_ (12.09.2015/09:53)Qaqaw burda sehvin var men yuxudan duran kimi gozum acan kimi ilk iwim allaha wukur etmek olur meni bu goz acdigim gune gore . Evvalamuselman olan her bir wexs kimliyinden asli olmayaraq wukur etmelidi
1000000 dollar Pulun Olsun Sen Wukur Yadiva Duwse Mennen Ewwey adam Yoxdu Onda.

SEVGI_HESRET (12.09.2015/09:58)Sen Ne deyirsen De Men Sene Inanmiram.
Qaqaw burda sehvin var men yuxudan duran kimi gozum acan kimi ilk iwim allaha wukur etmek olur meni bu goz acdigim gune gore . Evvalamuselman olan her bir wexs kimliyinden asli olmayaraq wukur etmelid

_K_O_T_İ_K_ (12.09.2015/09:57)Sen kankret zaurun xowqedemin veriliwinden daniwdin prosta deqiq bilmedin hansinin veriliwi idi
Men Umumi Menzereden Daniwdim.Kankret Zaurdan Ya Onun Verliwinden Sohbet Getmir.

SEVGI_HESRET (12.09.2015/09:59)Neyse Anladiqin Bu Oldu O Boyda Yazdiqlarimnan.
Sen kankret zaurun xowqedemin veriliwinden daniwdin prosta deqiq bilmedin hansinin veriliwi idi

_K_O_T_İ_K_ (12.09.2015/09:59)Qaqaw ozun elesen haminida ozun kimi gorme
Sen Ne deyirsen De Men Sene Inanmiram.Sene Inaniram Indi Indi wukur Edersen.Amma Getir Senede 1 milyon Dollar Versinler Camaati Minersen.

SEVGI_HESRET (12.09.2015/10:01)Ola Biler.
Qaqaw ozun elesen haminida ozun kimi gorme

_K_O_T_İ_K_ (12.09.2015/10:01)Yaxwi wey yazardin anlayardim durub ancag minmekden puldan daniwirsan ne cavab vermeliyem ki tesdiqlemeliyem dediyini deyim he minmek lazimdi milleti
Neyse Anladiqin Bu Oldu O Boyda Yazdiqlarimnan.

SEVGI_HESRET (12.09.2015/10:02)Gor Men Ne deyirem Sen Hara Yozursan Sozu.
Yaxwi wey yazardin anlayardim durub ancag minmekden puldan daniwirsan ne cavab vermeliyem ki tesdiqlemeliyem dediyini deyim he minmek lazimdi milleti