canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

HƏR KƏS MÜTLƏQ OXUSUN (5 dəq vaxtınız gedəcək)
Mövzu bağlıdır
ELMI  ELMI [Off] (09.01.2011 / 00:37)
bu iwi bacaqdigim qeder yox,sonuna qeder gedecem ve bu iwi istenilen halda alindiracam inweALLAH!
HeYaT_QiSa  HeYaT_QiSa [Off] (09.01.2011 / 00:38)
 Elvida Oten Gunler...
VALLAH Menim Imkanim Olsa Bu deq Komek Ederem
~_PrincE_of_DreamS_~  ~_PrincE_of_DreamS_~ [Off] (09.01.2011 / 00:43)
 ๑۩۞۩๑_BuRaX HaRa GeDiRSe GeTSiN. ZeNCiRiNi QiRaN iTi BiR DaHa QaPiMa BaGLaMaRaM_๑۩۞۩๑
Men Geldim Imkanim Chatannan Da Komeyimi Eledim...Sizlerden De Xaish Edirem...Axi Onlarin Bize Ehtiyaci Var...
Petek_  Petek_ [Off] (09.01.2011 / 00:44)
Men gelirdim. Ama metroda yixildim
~_PrincE_of_DreamS_~  ~_PrincE_of_DreamS_~ [Off] (09.01.2011 / 00:46)
 ๑۩۞۩๑_BuRaX HaRa GeDiRSe GeTSiN. ZeNCiRiNi QiRaN iTi BiR DaHa QaPiMa BaGLaMaRaM_๑۩۞۩๑
Yeni bu Qeder Chetindi Ki??? Men Bilirem Ki, Ele Bir Azerbaycanli Valideyn Yoxdur Ki Bu Tedbire Yox Deye.....Siz De Buna Vaxt Eliyib Gele Bilersiz...5-10 Deqiqeden Hech Ne Olmaz...Burda Sohbet Puldan Yox Qaygikesh Olmaqdan Gedir...Insanlara Tesir Eden De Budur....Bezilerinin Onlara Ehemiyet Gostermemeyi...Sozumu Hamiya Yox Elinde Imkani Olub Gelmiyenlere Aid Edirem, Imkani Ola Ola Tenbellik Eleyenlere.....Ufff
deyiş. ~_PrincE_of_DreamS_~ (09.01 /00:51) [1]
~_PrincE_of_DreamS_~  ~_PrincE_of_DreamS_~ [Off] (09.01.2011 / 00:48)
bal_qiz (08.01.2011/23:30)
amma...yalan daniwmagin ozude bir gunahdi...en azi o uwaqlarin uzunde tebessum yarada bilerik...bizim ailemiz var.Ana Atamiz var.ama olarn yoxdu axi(
Ele Adama Tesir Edende Odu Ki, Burda Hami Bele Pis Chixmasin Tullanib Dushur Ki Men Bele Elicem, Men Bele Elicem...Ama Vaxt Chatanda Hami Qachib Gizlenir.. Ehh Neyseyee....Allahaki Men Ele Pis Oldum Ki...Ne Deyime Bax Allaha And Olsun Ki, Men Bu Gun Borca Bir Ushaqdan Pul Alib Vermishem Ora, Qurana And Olsun..Burda Men Neyise Goze Soxmaqchun Demireme Bunu?? Demek Istirem Ki En Vacib Borcumuz Budu...Basha Dushursuz?? Ehh Neyseye

deyiş. ~_PrincE_of_DreamS_~ (09.01 /00:54) [1]
bal_qiz  bal_qiz [Off] (09.01.2011 / 00:50)
~_PrincE_of_DreamS_~, Ay Saol..bir defe uwaqlar evinde olmuwam.indiye kimi bir uwagn gozleri gozumun qabagindadi...öz elimle ona yimek yidizdirmiwdim.gozlerinde qeyri adi iwiq olur..
bal_qiz  bal_qiz [Off] (09.01.2011 / 00:52)
~_PrincE_of_DreamS_~ (08.01.2011/23:48)
Ele Adama Tesir Edende Odu Ki, Burda Hami Bele Pis Chixmasin Tullanib Dushur Ki Men Bele Elicem, Men Bele Elicem...Ama Vaxt Chatanda Hami Qachib Gizlenir.. Ehh Neyseyee....Allahaki Men Ele Pis O
veziyyeti oyrenmeycun sene msj yazmiwdim.ele daniwdin ele bildim ela olube:(.
~_PrincE_of_DreamS_~  ~_PrincE_of_DreamS_~ [Off] (09.01.2011 / 01:11)
bal_qiz (08.01.2011/23:52)
veziyyeti oyrenmeycun sene msj yazmiwdim.ele daniwdin ele bildim ela olube:(.
Ne Elayee..Bax Oz Tanidigimiz Ushaqlardan Bashka Hech Kim Yoxuydu...Neyseye, Dai Olan Oldu Da, Gorduk Nedi Veziyet..
X_mutant_X  X_mutant_X [Off] (09.01.2011 / 01:37)
cunki bu ay artiq 2 defe icaze almisham. ve Maawimida almamiwamki, hec olmasa 5-10 manat yardimimida edim. Ancaq bir sheyi deyim nezerinize chatdirimki, elimden gelen her cure desteyi bu kampaniyaya gostermishem ve gostermeyede davam edecem. Bilirem ki, men gelmesemde en az 3 nefer menim yerime ishtirak edecekdir. Inanin, ruhum ve butun semimiyyetle etdiyin uca yaradan alemlerin xaliqi olan Allaha etdiyim dualar sizinledir...Onemli olan niyyetin Allaha gore addim atmasidir. Burdaki usaqlarimizda eger Allaha xatir bir ish gorurlerse 100% emin ola bilerlerki, Axiret dunyasida mukafatlari mutleq olacaqdir. ALLAH KOMEYINIZ OLSUN!!!
deyiş. X_mutant_X (09.01 /01:38) [2]
Наверх  Cemi mesajlar: 81

<< 1 [2] 3 4 ... 9 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4357 / 1483