canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

HƏR KƏS MÜTLƏQ OXUSUN (5 dəq vaxtınız gedəcək)
Mövzu bağlıdır
CEB  CEB [Off] (09.01.2011 / 02:54)
Hedis7.Ey insanlar! Allahdan qorxun!And olsun Xaliqe ki bir momin diger bir momine zulm etse,qiyamet gunu Allah-taala ondan mutleq intiqam alacaqdir!
CEB  CEB [Off] (09.01.2011 / 02:56)
Hedis8.Muselman qardasinin ehtiyacini odemek meqsedile yol geden bir kimsenin her addimina ondan ayrildigi yere donunceye qeder Allah-taala 70 savab yazar ve yetmis gunahindan kecer.
CEB  CEB [Off] (09.01.2011 / 03:00)
Eziz sayt istifadecileri eger Allah size bu cur gozel sans veribse niye istifade etmirsiniz???Kim istemezki 70 savab qazanib ve Allahin onun 70 gunahindan kecmesini???Getirib pul vermekle gorun o qeder yetimin ehtiyacini odeyirsiniz 1 ehtiyaca 70 gunah silinib 70 savab yazilirsa o zaman gorun ne qeder ehtiyac sahibi var ne qeder olar hesablayinda...Xahis hami bir nefer olsun axi biz Hemrey olkenin hemreng vetendaslariyiq adimiz devizimiz olsun...
bal_qiz  bal_qiz [Off] (09.01.2011 / 03:14)
CEB, kaw ki her kes bunlari oxuya
bal_qiz  bal_qiz [Off] (09.01.2011 / 03:16)
Hazırda Azərbaycanda dövlət
uşaq müəssisələrində
valideynlərini itirmiş və valideyn himayəsindən məhrum olmuş 10 mindən artıq uşaq var.Təhsil Nazirliyinin mətbuat xidmətindən
ANS PRESS-ə verilən məlumata görə, belə uşaqların sayı 10054-
dür.Bu uşaqlardan 1593 nəfəri sağlamlıq imkanları məhdud olan uşaqlardır.

deyiş. bal_qiz (09.01 /03:18) [2]
Katy  Katy [Off] (09.01.2011 / 03:18)
Oxudum.Heqiqeten ureyim agridi.soz tapib deye bilmirem
Al-pacino  Al-pacino [Off] (09.01.2011 / 03:23)
Yazilanlari oxudum dogurdan tesir eledi, men bu sayta chox az gelirem ona gore xeberim olmayib, ama budefe gordum, oz insanliq borcumu yerine yetirecem! Mence vicdani olan insan bunlari oxuduqdan sonra 1m bele olsa komeklik etmelidir, twk edirem bu iwde eziyyeti olan her kese.
CEB  CEB [Off] (09.01.2011 / 04:00)
bal_qiz (08.01.2011/23:30)
amma...yalan daniwmagin ozude bir gunahdi...en azi o uwaqlarin uzunde tebessum yarada bilerik...bizim ailemiz var.Ana Atamiz var.ama olarn yoxdu axi(
yenede sen halaldi sene opdum prenses
CEB  CEB [Off] (09.01.2011 / 04:04)
Haninizdan cox cox xahis edirem komekliyinizi eksik etmeyin yalandan burda reklam xatirine he demeyin onsuzda yalanin omru qirx gun olur toplanis olanda her sey her kes uze cixir.Mende bir istifadeciyem sizde hamimiz burda eyni seviyyede oldugumuz kimi birliyimiz dusunce ve yardimimizda eyni olsuneselerki hamiya bir gamburger MC Donaldsda veririk hami vallah geler eylenceye ama bele yardima gelmezler...
~KAREQLAZNIY~  ~KAREQLAZNIY~ [Off] (09.01.2011 / 06:52)
Tipa da.. Sobetin daliynan qabagi bir deil..
Beledeki kredit zad sobetine sovmnenia varsa bazarliq edin gedin,pul vermein. Nie mehz nagd pul..eto interesno .ne ise..oldu daa..
Наверх  Cemi mesajlar: 81

<< 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4310 / 1331