canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

HƏR KƏS MÜTLƏQ OXUSUN (5 dəq vaxtınız gedəcək)
Mövzu bağlıdır
*ALFINA*  *ALFINA* [Off] (09.01.2011 / 11:32)
cox uwaq evin de olmuwam ora geden de balacalarin seni sevincle qarwilamagi insanin butun problemlerini unutdurur. Olarla oynamaq,gulmek cox gozeldi. Ilk defe gedende cekinmiwdim ele bilirdim yaddilar olar mene ama taniyanda men de olardan biri oldum axi olar uwaqdilar olarin gunahi nedi ordadilar olar indi ele vaxtdadilar ki,sevilmeli,sevmeli,qaygi gormelidirler. Bizler bunu olara cox gormeyek. Aranizda inamsizliq yaratmayin birlik olsaq her yoldan kecenin sozune inanmasaq dagilmariq. Bizim millet beledide milcek vizildayan kimi hami donur bawlayir wubhelere eger ureyimizin sesini dinlesek hec agcaqanad bizi narahat etmez axi olar xirdadilar
DJ_Telman  DJ_Telman [Off] (09.01.2011 / 12:11)
Men Malvina))) nikini banini acdim, qoy gelsin neyi bilirse yazsin, cunku biz azad olkede yarayiriq, sozumuzu azad sekilde demeye ixtiyarimiz var amma sozsuzki uydurulmush sekilde yox, DEQIQ ESASLI FAKTLARNAN... neceki men Malvina))) nikinin esas nikinin kim oldugunu, qiz ve ya oglanciq oldugunu mueyyen faktlarnan isbat edib deyeceyem... he indi Malvina))) soz senindir neyi bilirsense aciq deqiq faktlarnan goster.
deyiş. DJ_Telman (09.01 /12:12) [1]
HeYaT_QiSa  HeYaT_QiSa [Off] (09.01.2011 / 13:22)
 Elvida Oten Gunler...
e Yaxsi ayibdiyee.. burani aciblar ki yardiminizi eliyesiz.. sizden yardim elemekdi...Herenin Gunahi oz boynunadi..Kiminse evezine Cehennemde siz gedib yanmiyacaxsiz ki?yadaki Cennetde kef cekmiyeceysiz ki.....
Elenora  Elenora [Off] (09.01.2011 / 13:29)
Indi bilirsiz hec kimin sozu ile emeli duz gelmir.Fikir bildirmeye hami candi,emelde gosterin?!Yerine yetire bilmirsense hec fikrin de önemli deyil.Burda,yeni form sehifelerinde kiminse pis ve yaxud yaxwi olmasi ele muhum deyil!
Azerbaijan-Turkustan  Azerbaijan-Turkustan [Off] (09.01.2011 / 14:05)
Men de geldim oz dostlarimla bir yerde elimden gelen qeder yardimimi etdim.
Azerbaijan-Turkustan  Azerbaijan-Turkustan [Off] (09.01.2011 / 14:06)
Amma burda deyilenlerden gorunduyu kimi heqiqeten de gozlenilenden az adam gelmisdi.
Azerbaijan-Turkustan  Azerbaijan-Turkustan [Off] (09.01.2011 / 14:07)
Gelecem gelecem deyen cox adam var idi.Amma is emele gelende hec kes gelmedi.
Azerbaijan-Turkustan  Azerbaijan-Turkustan [Off] (09.01.2011 / 14:08)
Mene amma maraqli gelen bilirsiz nedi?Hal-hazirda burda bu movzunu muzakire eden cox adam orda deyildi.
Azerbaijan-Turkustan  Azerbaijan-Turkustan [Off] (09.01.2011 / 14:09)
Neyise sozde deyil emelde etmek lazimdi.
Azerbaijan-Turkustan  Azerbaijan-Turkustan [Off] (09.01.2011 / 14:10)
Heqiqeten de bura hal hazirda gelenlerin bir coxu telefonla gelir kontur xercleyir ki bu yazilari yazsin.bu yaxsidi amma bura xerclediyinin minde birini de o gun gelib orda siz vererdiniz ve kimsesiz usaqlari da sevindirerdiniz.
Наверх  Cemi mesajlar: 81

<< 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4310 / 1349