close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Forumdan axrinci kim baxib anketine:)(=AriKaRiNNaKaTa=), maşallah gunun olsun) ~Aykam~ (07.11.2016/00:31)
Korlama)) forumdakilar dostumdu)))
Ayka xetrine deymeseydi bir soz deyerdim vallah men bele ciliz sohbetlere guluremee sen profiline baxdin yoo sen birinci baxdin sen baxmasaydin baxmazdim hele bezisi var lap gelir deyir ku,burda yazir ki,filankes bax profiline baxmayacaqdim elim deydi adamin eti tokuluree profile baxmaq qebahetdi ya bir basa evliliy teklifidi menim xeberim yoxdu sen cani yigisdirinee bu usaq usaq sohbetleri yeke oglanlar qizlarsuz ))))))~Aykam~, İcazenle mesajdayam) tesekkur) KoNCeNo (07.11.2016/00:35)
Ayka xetrine deymeseydi bir soz deyerdim vallah men bele ciliz sohbetlere guluremee sen profiline baxdin yoo sen birinci baxdin sen baxmasaydin baxmazdim hele bezisi var lap gelir deyir ku,burda yazir
)))))) bes yeni aşiqlarin telde sagollaşanda birinci teli sen sondur o biri deyir sen sondur buna ne deyisen etin tokulur bunada?))) oki qaldi xetrime deymeye deymedi amma olani dedim))) yoxsa utanmiram cekinmirem deyeremki men baxdim mene encox ne maraqlidi lovheye yazilanlar))))(=AriKaRiNNaKaTa=), Estegfirullah musade sizindi buyurun. Xoş sohbetler))) ~Aykam~ (07.11.2016/00:39)
)))))) bes yeni aşiqlarin telde sagollaşanda birinci teli sen sondur o biri deyir sen sondur buna ne deyisen etin tokulur bunada?))) oki qaldi xetrime deymeye deymedi amma olani dedim))) yoxsa utanmir
Yoo ona etim tokulmur cin,ayri seytan ayri)))))))~Aykam~ (07.11.2016/00:39)
(=AriKaRiNNaKaTa=), Estegfirullah musade sizindi buyurun. Xoş sohbetler)))
Xosum geldi ) yo sarisin olsan diqqetimi cekeceksen)(=AriKaRiNNaKaTa=) (07.11.2016/00:44)
Xosum geldi ) yo sarisin olsan diqqetimi cekeceksen)
Axtarişa devam et axtaran tapar
deyilem rusun suyun icdimde yene bryunetkayam)))KoNCeNo (07.11.2016/00:41)
Yoo ona etim tokulmur cin,ayri seytan ayri)))))))
Başim qacdiye))) burda cin kim şeytan kim?))))))
Cemi mesajlar: 6514
<< 1 ... 393 394 [395] 396 397 ... 652 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (28)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1087 / 11425