💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat

__DeserT_RoSe__ (23.11.2018/23:09)he seni gorende cawiramda
Bir qız

Love_iS_EMPTY (23.11.2018/23:48)Eslinde cetin birwey yoxdu,Biraz ceht etmek lazimdi orgenmek olur.
men de dansmıram hele kursum var sagolsun google den destek alıram
_K_O_T_İ_K_ (23.11.2018/23:58)ındı sen bılırsen deye cetın deyıl sene ama mene dogurdan cetın gelır muelım yanına getdım hele ele cumleler var vobse deye bılmırem usde dursam oyrenerm belkede sagol senı alman dılınde bılırsen
Eslinde cetin birwey yoxdu,Biraz ceht etmek lazimdi orgenmek olur.Men Alman dilinden sonra Inglisce 3 hefteye elementer seviyyesine kimi catdim.Alman dili heddinden artiq cetindi.

Love_iS_EMPTY (24.11.2018/00:07)Neler cetin gelir sene?
ındı sen bılırsen deye cetın deyıl sene ama mene dogurdan cetın gelır muelım yanına getdım hele ele cumleler var vobse deye bılmırem usde dursam oyrenerm belkede sagol senı alman dılınde bılırsen .

Love_iS_EMPTY (24.11.2018/00:07)A2 seviyyesinde Resmi Imtahandan kecdim Alman dilinden.Amma sertifikatin ardinca gedmedim.
ındı sen bılırsen deye cetın deyıl sene ama mene dogurdan cetın gelır muelım yanına getdım hele ele cumleler var vobse deye bılmırem usde dursam oyrenerm belkede sagol senı alman dılınde bılırsen .
_K_O_T_İ_K_ (24.11.2018/00:12)oxuyarkan uzumde yaranan ıfadede bır smaylık yoxdur heyıfkı ))
A2 seviyyesinde Resmi Imtahandan kecdim Alman dilinden.Amma sertifikatin ardinca gedmedim.1 il yarimdi buraxmiwam artiq.Soz ehtiyyatim azalib.Ana Qramatikasin bilirem B1 gelirdi A2 den sonra oda Qramm

Love_iS_EMPTY (24.11.2018/00:22)Sabah yadima sal sene bir kitab deyecem alib onan orgenersen Inglis dilin.
oxuyarkan uzumde yaranan ıfadede bır smaylık yoxdur heyıfkı ))agzı acıg wow deye smaylık))