Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |

KoNCeNo (15.02.2016/03:17)Eslinde dawin qorxusundan soybeti deyiwdim :)))
Aklimi karisdiriyorsun ama(duz dedim karisdiriyorsunu?)))
Qaldiki kariwdirmaga aklini yox saclarini kariwdiriram Bayaxdan bawiva bir restoranin heftelik yer yemeyi tokulub :) Nem salfetkaynan temizleyirem
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (15.02.2016/03:21)Temizleme ola biler o yemeklerin icindeki hansisa erzaq saclara xeyirdi qoy qalsin )))))))
Eslinde dawin qorxusundan soybeti deyiwdim :)))Qaldiki kariwdirmaga aklini yox saclarini kariwdiriram Bayaxdan bawiva bir restoranin heftelik yer yemeyi tokulub :) Nem salfetkaynan temizleyirem
KoNCeNo (15.02.2016/03:24)Iyrenc olesen seni Konc :))) Ay ograw olerdin oglan olsaydun Butun gun Araz sen men cayxanalari sulenerdik :) bizim kimisen ee sen de Ele yersiz soybet edirsen ki gulmeyden dogum sancisi gelir adama :) ureysen sen
Temizleme ola biler o yemeklerin icindeki hansisa erzaq saclara xeyirdi qoy qalsin )))))))
Rehmettiyin_Nevesi (15.02.2016/03:28)He ne olar hecneycun gec dor texnikada inkisaf eleyib (ozun basa dusen oglansan smayliki)
Iyrenc olesen seni Konc :))) Ay ograw olerdin oglan olsaydun Butun gun Araz sen men cayxanalari sulenerdik :) bizim kimisen ee sen de Ele yersiz soybet edirsen ki gulmeyden dogum sancisi gelir adama :
KoNCeNo (15.02.2016/03:32)Men hansi temada sennen wekil sohbeti edirdim :) Balbalam sabah iwdeyem Wekil at baxim yatim
He ne olar hecneycun gec dor texnikada inkisaf eleyib (ozun basa dusen oglansan smayliki)
Rehmettiyin_Nevesi (15.02.2016/03:37)Tova kart tezedi bunda yoxdu yeqin ki,o birindedi savax baxaram onda qalsa ataram soz ged yat mende deyesen gedirem))))
Men hansi temada sennen wekil sohbeti edirdim :) Balbalam sabah iwdeyem Wekil at baxim yatim
KoNCeNo (15.02.2016/03:44)Tamam. Gel wexsiye opuw smayliki at cix. Adiva uygun da komment yaz
Tova kart tezedi bunda yoxdu yeqin ki,o birindedi savax baxaram onda qalsa ataram soz ged yat mende deyesen gedirem))))
Rehmettiyin_Nevesi (15.02.2016/03:47)aaaa bilirsen yadima ne dusdu essey nede yadima salmirsan(watsapda agzin eline tutan meymun smayliki)))))
Tamam. Gel wexsiye opuw smayliki at cix. Adiva uygun da komment yaz
KoNCeNo (15.02.2016/03:50)Agzin eline tutan? Deqiq agzin eline aparir da meymun? Niye bala elleri kureyine gipslenib?
aaaa bilirsen yadima ne dusdu essey nede yadima salmirsan(watsapda agzin eline tutan meymun smayliki)))))
Seni cox isteyrem
<< 1 ... 639 640 [641] 642 643 ... 1184 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (17)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 195

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!