Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (15.02.2016/03:57)Pis pis yazma aklim karisiyo cavab vermek mecburiyyetinde qallam sorada meni pis qiz kimi taniyirlar
Agzin eline tutan? Deqiq agzin eline aparir da meymun? Niye bala elleri kureyine gipslenib?Seni cox isteyrem

KoNCeNo (15.02.2016/03:59)Sen yaxwi qizsan emioglu Sur sur Fikir verme hec kime
Pis pis yazma aklim karisiyo cavab vermek mecburiyyetinde qallam sorada meni pis qiz kimi taniyirlar

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (15.02.2016/04:03)Zarafat elemirem (emioglu 3-cu versiya smayliki)
Sen yaxwi qizsan emioglu Sur sur Fikir verme hec kime
KoNCeNo (15.02.2016/04:05)Ozun taniyan seni yaxsi taniyir. Burda zarafat elemek pozgunluq olsaydi onda yonnu adam yoxdu ki demekdi :)) Bayaxdan Gel inboxa sozun o qeder yazdim ki uje klavyaturanin avto luget bolumune duwdu soz :)) gel dee inboxa
Zarafat elemirem (emioglu 3-cu versiya smayliki)
Rehmettiyin_Nevesi (15.02.2016/04:10)Meni tanimiyanin fikri mene onsuzda maraqli olmur)))
Ozun taniyan seni yaxsi taniyir. Burda zarafat elemek pozgunluq olsaydi onda yonnu adam yoxdu ki demekdi :)) Bayaxdan Gel inboxa sozun o qeder yazdim ki uje klavyaturanin avto luget bolumune duwdu soz
geldimee geldim)))
KoNCeNo (15.02.2016/04:12)Harayma gel ay ureyim
Meni tanimiyanin fikri mene onsuzda maraqli olmur)))geldimee geldim)))
Seni gelmeyinden qalasan. Bayaxdan soyguna ugramiw bank kassasi kimi haraylayiram Sumsuy polis kimi bir elin burnunda bir elivi dirseyive qeder walvarin cibine salmisan qurdalana qurdalana saat yarima gelirsen

NöKTə QəDəR HöRmƏT QaZaNMaQ ÜçÜn ÇaLiŞ VeRGüL QəDəR ƏYiLMəYəSəN.!! |

Rehmettiyin_Nevesi (15.02.2016/04:18)Naz ediremde qoyun geldun qoyunda gedeceysen
Harayma gel ay ureyimSeni gelmeyinden qalasan. Bayaxdan soyguna ugramiw bank kassasi kimi haraylayiram Sumsuy polis kimi bir elin burnunda bir elivi dirseyive qeder walvarin cibine salmisan qurdalana

KoNCeNo (15.02.2016/04:20)Senin nazin qurtarana kimi Menim day haramda neyim qutarar ona Anatomiya ensiklopediyasi cavab verer
Naz ediremde qoyun geldun qoyunda gedeceysen
Kakтus və Lavinia |

<< 1 ... 640 641 [642] 643 644 ... 1184 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (17)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 191

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!