Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
SiSeRoN (16Aziye qeder annadim. Neft akademiyasi. Be dukanin ad famili. Kucenin hec olmasa2016/13:31)
orani nece bawa salim sene?)))demeli azadliqnan duwursen molu kechirsen daliycan azini kechirsen yolun saginda balkonun altindan mehleye giriw var girirsen saga donursen balaca pilleken var Zaur yada
Inci-cicek (16bax azini kechirsen amma azi terefden yoxda yolun sag terefiynen gedirsen..telefonum wekil chekmir ee yoxsa sene hemin yerin weklin chekib atardim..qardashiva denen taniyacaq..belkede sen gormusen ee ee tinde perawki satilan dukan var ee bax yolun o biri terefi2016/13:33)
Aziye qeder annadim. Neft akademiyasi. Be dukanin ad famili. Kucenin hec olmasa
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Inci-cicek (16dukanun adi lempehauz du2016/13:37)
Ceferin heykelinnen bawa sal
o kuceynen duz duwende 2ci kvartali kecen kimi sola mehleye girisen
ele kimnen sorushsan Isanin oltavoyu hansidi lempehauz deyecekler sene
Inci-cicek (16demeli cefernen uzbeuz dayanirsan..saga teref gedirsen bulvara teref..hemin yolnan gedirsen qabaqda yolu kechirsen MG (music galery) var..bax onunla uzbeuz bi dene ara var mehleye giriw..yeni orda kimden soruwsaki telefon zapchasti harda satirlar deyecekler..tappa bilmese dedimde MG ile uzbeuz ara var balaca dalan ora girsin ozu bawa duwecek chetini o arani tapmaqdi//..2016/13:37)
Ceferin heykelinnen bawa sal
SiSeRoN (16He bele,tapmaq olar. Day,dukanin adi var2016/13:41)
demeli cefernen uzbeuz dayanirsan..saga teref gedirsen bulvara teref..hemin yolnan gedirsen qabaqda yolu kechirsen MG (music galery) var..bax onunla uzbeuz bi dene ara var mehleye giriw..yeni orda kim
SiSeRoN (16Nowun )))) cawdirir.meni?2016/13:41)
Inci-cicek, ona baw qowma_
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Inci-cicek (16mem adimi verme nisyem var isaya2016/13:44)
Yazci diycem ki Eliynen Feridi tanirsuz? ))
<< 1 ... 483 484 [485] 486 487 ... 1481 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (86)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1107 / 1300

2016/13:31)
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.