Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
MoNaCo_FrAnCe (27.05.2017/02:27)Sen kec Hendbola zada duraka Kart senlik deyil
Sen ölursende basib baglamaq ucun))))menen paradi oyunu qelebeynen bawa vurub ozude suxoy tarixinde ilk defe yenede diyirki senin pipiyini eydim)))aaaa kamaz sohbetisene sen bawdan ayaqa))

......M.O.N.A.C.O...F.R.A.N.C.E...... |
_K_O_T_İ_K_ (27.05.2017/02:28)Hendboluda guclu oynuyuram men)))sen hec kartlari sayanmirsan ozuvu niye oyuncu sayirsan bes bu qeder)))?esas megz saymaqdi sendeki ozuvu sayirsan kart evezine)))
Sen kec Hendbola zada duraka Kart senlik deyil
MoNaCo_FrAnCe (27.05.2017/02:32)aqaw Durakanin yarandiqi olkenin vetendawiyame men sen meni udmaq istirsen?)
Hendboluda guclu oynuyuram men)))sen hec kartlari sayanmirsan ozuvu niye oyuncu sayirsan bes bu qeder)))?esas megz saymaqdi sendeki ozuvu sayirsan kart evezine)))
Sen bilirsen hec ne qeder soyundurublar meni qizdar uda uda?)
Qaqan soyuna soyuna Master olub uje )
_K_O_T_İ_K_ (27.05.2017/02:34)Men hergun online durakda durakinin yarandigi olkenin vetendawlarin ne gune qoyuram bir tesevvur ele))
aqaw Durakanin yarandiqi olkenin vetendawiyame men sen meni udmaq istirsen?)Sen bilirsen hec ne qeder soyundurublar meni qizdar uda uda?)Qaqan soyuna soyuna Master olub uje )
Cavanliqlarvi at tok demedim ortaya merifetin qanacagin olsunn)))
MoNaCo_FrAnCe (27.05.2017/02:38)He onda onlari ud cix yuxari diviziona Oynuyaq
Men hergun online durakda durakinin yarandigi olkenin vetendawlarin ne gune qoyuram bir tesevvur ele))Cavanliqlarvi at tok demedim ortaya merifetin qanacagin olsunn)))

MoNaCo_FrAnCe (27.05.2017/02:38)ALLAH bilir mektebli uwaqlari udure orda
Men hergun online durakda durakinin yarandigi olkenin vetendawlarin ne gune qoyuram bir tesevvur ele))Cavanliqlarvi at tok demedim ortaya merifetin qanacagin olsunn)))

_K_O_T_İ_K_ (27.05.2017/02:42)Orda seviyye var axi men en yuksek seviyyede oynuyuram.ora mektebliler daxil ola bilmez))goplama real ol birazzz)
ALLAH bilir mektebli uwaqlari udure orda
MoNaCo_FrAnCe (27.05.2017/02:45)Ele uwaq muwaqlari alladib uda uda yiqmisanda xallari )hec belkede udmuyube
Orda seviyye var axi men en yuksek seviyyede oynuyuram.ora mektebliler daxil ola bilmez))goplama real ol birazzz)
Daniwiq aparib 
Birine War soz vermisen birine Sakkiz zad )
O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin.... |
)) Nəfsinə məğlub olmaq,Azadlıq deyil...! |
<< 1 ... 809 810 [811] 812 813 ... 1481 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (86)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1138 / 892

......M.O.N.A.C.O...F.R.A.N.C.E......