Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin.... |
**DeLi__BaL** (27.07.2017/13:44)Cox twk edirem canim
Allah sefa versin.

Inci-cicek (27.07.2017/15:15)Noooldi?
Evime gedmey
sen dourdun butun gun Mamamgile istirem diyen?))**__** (27.07.2017/15:17)Uwaqlarin sesinnen. Deli oldum. Indi nece hay kuylr qaciwdilar pillekennere ureyim duwdi. Redd olsunlar bir gun de qalsam psix olqram
Noooldi?sen dourdun butun gun Mamamgile istirem diyen?))
Inci-cicek (27.07.2017/15:19)
Uwaqlarin sesinnen. Deli oldum. Indi nece hay kuylr qaciwdilar pillekennere ureyim duwdi. Redd olsunlar bir gun de qalsam psix olqram
pis bibiw))))**__** (27.07.2017/15:20)Az cox nadincdulrre. Analarin urey xesdesi eliblere. Allah hakki. Anasinna icaze aldim oglqni cirpdim. Indi cikkirida cixmir. Men axi hec vax vurmamiwam olari. Yqziq anasi uje iki addim yol gede bilmir ureyinnenpis bibiw))))
Inci-cicek (27.07.2017/15:22)Ayda neqeder woka duwdumee men
Az cox nadincdulrre. Analarin urey xesdesi eliblere. Allah hakki. Anasinna icaze aldim oglqni cirpdim. Indi cikkirida cixmir. Men axi hec vax vurmamiwam olari. Yqziq anasi uje iki addim yol gede
Az niye cirpmisan uwaqi
yaziqdi.indi cirpunki oynama boyuk oqlan olanda diyecey uwaq vaxti men oynamiyim diye cirpib bibim meni))))indi oynanasunlar hacan oynasunlar bes?(
**__** (27.07.2017/15:25)Indi yazum sen de oxu. Oynamag nedu. Jaluzi usda ustanovka elib qaqaw yola sakib qeyidanda gorub ki uje jaluz yerdedu. Qiz karwokun icine eklerin. Sakib uzune surtur((((((necr qieqirdumsa medem agzima geldi. Qiz dogani. Firillatdu ev ewikde trmiz yer qalmadi. .. divanin bawi. Padakonniklerde geziller. Qizn spalni mebekine baxson mem anamin cehizkiyi onnan tezedu. Qapilar yerde. Salamt hec nr yoxdi. Plazmanin ekrani dagilib iki qydu alinmiwdi. Kredit davam elir ama))) girib xolodelnikin icinde oturullsr. Ellerine geleni. Atillsr ora. Telefoni atib pqltqryuyana. Kredut davam edir))))yqzim yene?
Ayda neqeder woka duwdumee menAz niye cirpmisan uwaqi
yaziqdi.indi cirpunki oynama boyuk oqlan olanda diyecey uwaq vaxti men oynamiyim diye cirpib bibim meni))))indi oynanasunlar hacan oynasu
Inci-cicek (27.07.2017/15:30)Wok \ustu 10
Indi yazum sen de oxu. Oynamag nedu. Jaluzi usda ustanovka elib qaqaw yola sakib qeyidanda gorub ki uje jaluz yerdedu. Qiz karwokun icine eklerin. Sakib uzune surtur((((((necr qieqirdumsa medem agz

Ilahii bu neydi))Az ged eve durrr))))))
O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin.... |
Inci-cicek (27.07.2017/15:30)Soruwmaq ayib olmadin siz hardasizki iwaq bunlari edir?.Shok
Indi yazum sen de oxu. Oynamag nedu. Jaluzi usda ustanovka elib qaqaw yola sakib qeyidanda gorub ki uje jaluz yerdedu. Qiz karwokun icine eklerin. Sakib uzune surtur((((((necr qieqirdumsa medem agz
))<< 1 ... 894 895 [896] 897 898 ... 1481 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (86)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1154 / 707

O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin....