canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Heyat gozeldir.........olmasaydi.
Allah~Tekdi  Allah~Tekdi [Off] (11.09.2016 / 16:10)
 ALLAHIM məndə elə xəzinə varki səndə olmayan...mənim xəzinəm səninkimi ALLAHIMDIR!!
Qonaq niki
*__OnLy_giRL__*  *__OnLy_giRL__* [Off] (16.09.2016 / 19:26)
Hesret olmasaydi...
HeYaTiN_NeBZiNi_TuT  HeYaTiN_NeBZiNi_TuT [Off] (16.09.2016 / 20:07)
men varam deye gozeldir
deyiş. HeYaTiN_NeBZiNi_TuT (16.09 /20:07) [1]
Allah~Tekdi  Allah~Tekdi [Off] (16.09.2016 / 23:55)
 ALLAHIM məndə elə xəzinə varki səndə olmayan...mənim xəzinəm səninkimi ALLAHIMDIR!!
Aqildan vasbileni insanlar olmasaydi)
Eksperd  Eksperd [Off] (16.09.2016 / 23:56)
kreditim olmaseydi()
Inci-cicek  Inci-cicek [Off] (17.09.2016 / 05:46)
Milcek kimi bulandiran insanlar olmasa
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (17.09.2016 / 05:51)
Inci-cicek (17.09.2016/06:46)
Milcek kimi bulandiran insanlar olmasa
Bilirsen inci mene ne maraqlidi men qurban bayraminda sene hormet edib senin karizmava ses verib tebrik etmiwem bayramini Sen ise seni tebrik bele etmeyenlere tebrik yazmisan Menim o tebrik mesajima Cavab bele yazmamisan azindan tewekkur ucun 1 sms bele.
Men sene padxod elemirem men sene demirem gel menen mesajlaw men sene hormet gosterib semimi qelbden seni tebrik etmiwem tek sen deyilsen bir nece nefer varki mene 1 sms bele yazib qarwiliq vermedi.
cox qelbim qirildi herbirinizden.
Sadece olaraq mene bir wey maraqlidi ister onlar olsun ister sen birce sualim var size sene ve senin simanda onlara

NIYE?
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (17.09.2016 / 05:51)
Ne sebebe ne pisdiyim kecib size O tebrik etdiyilerinizin neyinden eskiyem men,ne pisdiyim kecib size.
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (17.09.2016 / 05:54)
Ruslarin gozel bir atalar sozu var.

Ne delay Dobro
Ne poluciw zlo.

Menim size qarwi bir sehvim varsa oda duzgun olmaqimdi.
Ozleri sehv olan insanlara Duzgun insanlarla maraqli olmaz.
Inci-cicek  Inci-cicek [Off] (17.09.2016 / 05:56)
_K_O_T_İ_K_ (17.09.2016/06:51)
Bilirsen inci mene ne maraqlidi men qurban bayraminda sene hormet edib senin karizmava ses verib tebrik etmiwem bayramini Sen ise seni tebrik bele etmeyenlere tebrik yazmisan Menim o tebrik mesajima C
Men evvelceden tebrik elwmiwdim onlari. Ramin, isteyirsen inan istersen yix. Allahima and olsun men hec vaxd ister real ister bura. Qarwiliqli olsun deye nese yaxwi bi wey elemirem. Sesi ureyim iatedise verirem. Hem 5 sesim vardi hereye 1 vermiwem. Artiq vere bilmezdim. Onlarin tebrikin gozduyub sonra vermeliydim? Hem belke hec onlar meni tebrik elemek isdemiller. Hec sevmirem evez evezi. Men realdada hediyye etmwk isdeyende ad gun, bayram gozlemirem. Olurki hec ad gununde hec ne almiram. Adi vaxd eger nese rastima cixirsa ve duqunurem ki Ramin bunnan isdiyirdi alib hedoyye wdirem. Men beleyem. Meqsedli.nese elemirem
Наверх  Cemi mesajlar: 623

<< 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 63 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1019 / 1656