Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
_K_O_T_İ_K_ (17.09.2016/06:51)Men hec vaxd bele weylere gore incimirem. Istemir elemir. Mecbir deyilki. Men realdada munasibetim olannara bildiriremki bilsemki.men artigam sakitce gederem davasiz wavasiz. Artiq soz hereket menlik deyil ona gore senin bu qeribe sozlerin mene pis gelir. Ay sitat getirmedin. Ne bilim.ne. uwaq sohbetleridiye bunlar. Axi ne ejemiyyeti vare bunlarin. Sen fikre munasibet bildir eyri duz heriflere yox
Ne sebebe ne pisdiyim kecib size O tebrik etdiyilerinizin neyinden eskiyem men,ne pisdiyim kecib size.
Inci-cicek (17.09.2016/06:56)Birincisi Senin indi daniwdiqinin metlebe dexli yoxdu men sesi qarwiliqina gore vermirem nebilim ne
Men evvelceden tebrik elwmiwdim onlari. Ramin, isteyirsen inan istersen yix. Allahima and olsun men hec vaxd ister real ister bura. Qarwiliqli olsun deye nese yaxwi bi wey elemirem. Sesi ureyim iatedi
Ikincisi Ses vermezdin Bir tewekkur Mektubu yazardin.ya forumda tewekkur ederdin.
Ucuncusudeki eyer isteseydin 4 gun gozledim ki,gorum bunlarin vicdani oyanacaq Amma oyanmadi yeqin yoxdu oncun.
Inci-cicek (17.09.2016/06:59)Sohbet istemir elemirden getmir men demirem sene iste meni ya senen sevgili olmaq zadcun padxodcun elememiwdim onu ALLAH wahiddi.
Men hec vaxd bele weylere gore incimirem. Istemir elemir. Mecbir deyilki. Men realdada munasibetim olannara bildiriremki bilsemki.men artigam sakitce gederem davasiz wavasiz. Artiq soz hereket menlik
Sohbet etikan qaydasindan gedir.
Ve mene maraqlidi menim niye goresen bextim yoxdu.
Mene ele bir tutarli orqument getirin ki,menden aciqivizin gelmeyine sebeb men sizi bagiwlaya bilim.
Ramin pisdi budu sizin loqikaviz?
_K_O_T_İ_K_ (17.09.2016/07:02)Sen adama itin sozun yazirsan sonra da...mene bir kelme aci soz de sonra isteyirsen dunyani hediyye et gozumde hecdi. O arvadsarin cirpib doyuller. Seheri gun hec ne olmamiw kimi daniwdirillar. Seninki ona benzeyir. Menom bawim bele wey goturmur. Men burda birce Aliden soz ewidmiqem. O da haklidi deye qebul edirem. Ve bilirem niye ne meqsedle meni aciliyib. Amma o senin kimi heddi kecmemiwdi. Bawqa hec kime icaze vermirem artiq soz yazmaga. Here gedsin oz noqsanlarin nezerden kecirsin. Sen burdan adami qirirsan sonra daniwdirirsan. Men senin kimi bacarmiram. Xowun gelmir yazma
Birincisi Senin indi daniwdiqinin metlebe dexli yoxdu men sesi qarwiliqina gore vermirem nebilim neIkincisi Ses vermezdin Bir tewekkur Mektubu yazardin.ya forumda tewekkur ederdin.Ucuncusudeki eyer is
Inci-cicek (17.09.2016/07:06)Men senin leyaqetivi alcaldacaq hec bir hereket etmemiwem.
Sen adama itin sozun yazirsan sonra da...mene bir kelme aci soz de sonra isteyirsen dunyani hediyye et gozumde hecdi. O arvadsarin cirpib doyuller. Seheri gun hec ne olmamiw kimi daniwdirillar. Senink
aci daniwmiwam redd ol demiwem leyaqetivi alcaldmamiwam senin.
ALLAHDAN qorx.
_K_O_T_İ_K_ (17.09.2016/07:07)Sitat getirmediyim werhimnen sonra yazdiqlarivi ged oxu. Ali mene hec vaxd ele wey yazmiyib. Yadinnan cixib deyesen.
Men senin leyaqetivi alcaldacaq hec bir hereket etmemiwem.aci daniwmiwam redd ol demiwem leyaqetivi alcaldmamiwam senin.ALLAHDAN qorx.
<< 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 63 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1019 / 1654