Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
KoNCeNo (11.12.2015/03:57)Dozdum bu qeder besdi
Bes deyirdin.sene dozub oturacam noldu?
Besdi xalada diyir menliy doyul elvida
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (11.12.2015/04:04)Sen xalana qulaq asma o oz oglun sirimaq istir oncun
Dozdum bu qeder besdi Besdi xalada diyir menliy doyul elvida
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
lap falchilar kimi danishdim))
SiSeRoN (11.12.2015/04:21)Yox bunu sehv dedin hec bir sixintim yoxdu sadece ehlikefem ve qizda ehlikef oldu olur hecne)))
sen ol ozum olum ciddi deyirem ele ola bilerki sen depressiyaya duwesen hetta ozunu bele oldurmek isteyesen..sen chox sixinti ichindesen chox fikir edirsen amma hami seni xoshbext biri kimi bilir..lap
SiSeRoN (11.12.2015/04:27)Ne olur basa dusmedim qinama ee saat 5-in yarisidi)))
KoNCeNo, onu sen ozun bilmeden olur
SiSeRoN (11.12.2015/04:29)Yoo niye inciyimki narmal sohbet edirikde tehqir elemirsen soymursen incimeli hecne yoxdu eksine menim xosum gelir kenardaki tehqir elemeden sehvlerimi desin
bilirem uzdu qizsan incisen deyersen))))incimirsende yeqinki hee?
<< 1 ... 165 166 [167] 168 169 ... 733 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1910 / 2866

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine