Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
!=!DEVIL MAY CRY!=! (09Tanimirsansa niye bawqasi haqqinda qerar verirsen.Men oz fikrimi deyirem tam deqiq olmayada biler.2016/20:39)
Men indi deqiq bildim ki sen insan taniya bilmirsen :)duzdu mende tanimiram .
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
EVAMELISSA (09bilmediyin fikri nie deyirsen ki .. ixtisas ixtisas diyirsen ama ixtisasin bunun tam eksini deyir ..2016/20:47)
Tanimirsansa niye bawqasi haqqinda qerar verirsen.Men oz fikrimi deyirem tam deqiq olmayada biler.

!=!DEVIL MAY CRY!=! (09Buna ancaq haqqinda dediyim insan qerar vere biler.Men muwahidemden o qerara geldim.Bilmediyim sozu demirem. Yanliw ve duz olduquna soz sahibi qerar verir.2016/21:02)
bilmediyin fikri nie deyirsen ki .. ixtisas ixtisas diyirsen ama ixtisasin bunun tam eksini deyir ..
!=!DEVIL MAY CRY!=! (09Senin haqqinda fikir bildirsen yanliw ve ya duz olduqunu deyersen.Bawqasina cavabdeh deyilsen2016/21:02)
bilmediyin fikri nie deyirsen ki .. ixtisas ixtisas diyirsen ama ixtisasin bunun tam eksini deyir ..
EVAMELISSA (09bilmediyin sozu demirsen ? ) bayaq demirdin ki haqqinda dushuncelerimi bilirsen ? hardan bilirdin onu ? ozunden amerika keshf eleme sen cani ..2016/21:20)
Buna ancaq haqqinda dediyim insan qerar vere biler.Men muwahidemden o qerara geldim.Bilmediyim sozu demirem. Yanliw ve duz olduquna soz sahibi qerar verir.
!=!DEVIL MAY CRY!=! (09Bilirem.2016/21:27)
bilmediyin sozu demirsen ? ) bayaq demirdin ki haqqinda dushuncelerimi bilirsen ? hardan bilirdin onu ? ozunden amerika keshf eleme sen cani ..
EVAMELISSA (092016/21:33)
Bilirem.
exit men ..<< 1 ... 411 412 [413] 414 415 ... 733 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1969 / 1490

2016/20:39)
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋