close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
usteki useri bir cumleyle ifade eLe.... saЬL0n cuмLeLeг 0Lмаsiп..KoNCeNo (09
2016/23:12)
Pah hamsi seydes suydesler olar
Gorum toy gunu kostyumun cirilsin cins salvarla bey cixasan
ne seydeşe oxumuş qızdar)), bir günde 4 aızla görüşe çıxırdım)) (vaxdile),
seni görum papan icaze vermesin uzağ seyahete, ))) dostlarun istirahete gedsin sense kassanin arxasinda qepiy quruş sayaaasan)))))MiLYoNDa1oQLaN (09
2016/23:16)
ne seydeşe oxumuş qızdar)), bir günde 4 aızla görüşe çıxırdım)) (vaxdile), seni görum papan icaze vermesin uzağ seyahete, ))) dostlarun istirahete gedsin sense kassanin arxasinda qepiy quruş sayaaasan
Prablem yoxdu hec gezmeye axodum yoxdu bu aralar )))))
Gorum qaynanan zita gitanin analigi kimi olsun
KoNCeNo (09
2016/23:19)
Prablem yoxdu hec gezmeye axodum yoxdu bu aralar )))))Gorum qaynanan zita gitanin analigi kimi olsun
Cehenneme gez))))))
Seni görüm yol ile gedende maşhın yolda çökeydeki suyu üstüne sıçratsın))))))MiLYoNDa1oQLaN (09
2016/23:23)
Cehenneme gez))))))Seni görüm yol ile gedende maşhın yolda çökeydeki suyu üstüne sıçratsın))))))
Dusub uzr istese bagislayaram))))))))))
seni gorum sevgiline yazdigin mesaj sehven papana gedib catsin
KoNCeNo (09
2016/23:26)
Dusub uzr istese bagislayaram))))))))))seni gorum sevgiline yazdigin mesaj sehven papana gedib catsin
Bir defe Kişi evde yoxdu telide evde qalip, gördüm bir nömreden zeng geldi, götürdüm alo? dedim gördüm qızdı)) alo dedim dedi Sevildi danışan?? didim yoo Sevil deil padruqasıdı)), didi mezelenirsen? didim sesimnen Sevile oxşiram?? neise biraz söhbet adboy verdim nömreni öz kontaktima atip sildim o telden kişinin heç ruhuda incimedi)))MiLYoNDa1oQLaN (09
2016/23:39)
Bir defe Kişi evde yoxdu telide evde qalip, gördüm bir nömreden zeng geldi, götürdüm alo? dedim gördüm qızdı)) alo dedim dedi Sevildi danışan?? didim yoo Sevil deil padruqasıdı)), didi mezelenirsen? d
Neynedin atib?KoNCeNo (09
2016/23:42)
Neynedin atib?
bir iki ay danışdım telebeydi eslen Şemkirlidi, iki bacidilar, amma Bakida qalirlar, seklin gonderdi sonradam xosuma gelmedi)), mende basdim baqladimki evliyem qirilMiLYoNDa1oQLaN (09
2016/23:49)
bir iki ay danışdım telebeydi eslen Şemkirlidi, iki bacidilar, amma Bakida qalirlar, seklin gonderdi sonradam xosuma gelmedi)), mende basdim baqladimki evliyem qiril
Cox xatakarsan ))) | **__** [Off] (09.10.2016 / 22:53)
|
Kotike duZ qow edirik)))))))))))
Cemi mesajlar: 7326
<< 1 ... 415 416 [417] 418 419 ... 733 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (2)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1963 / 1320