💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
KoNCeNo (09ne seydeşe oxumuş qızdar)), bir günde 4 aızla görüşe çıxırdım)) (vaxdile),2016/23:12)
Pah hamsi seydes suydesler olarGorum toy gunu kostyumun cirilsin cins salvarla bey cixasan

MiLYoNDa1oQLaN (09Prablem yoxdu hec gezmeye axodum yoxdu bu aralar )))))2016/23:16)
ne seydeşe oxumuş qızdar)), bir günde 4 aızla görüşe çıxırdım)) (vaxdile), seni görum papan icaze vermesin uzağ seyahete, ))) dostlarun istirahete gedsin sense kassanin arxasinda qepiy quruş sayaaasan

KoNCeNo (09Cehenneme gez))))))2016/23:19)
Prablem yoxdu hec gezmeye axodum yoxdu bu aralar )))))Gorum qaynanan zita gitanin analigi kimi olsun

MiLYoNDa1oQLaN (09Dusub uzr istese bagislayaram))))))))))2016/23:23)
Cehenneme gez))))))Seni görüm yol ile gedende maşhın yolda çökeydeki suyu üstüne sıçratsın))))))

KoNCeNo (09Bir defe Kişi evde yoxdu telide evde qalip, gördüm bir nömreden zeng geldi, götürdüm alo? dedim gördüm qızdı)) alo dedim dedi Sevildi danışan?? didim yoo Sevil deil padruqasıdı)), didi mezelenirsen? didim sesimnen Sevile oxşiram?? neise biraz söhbet adboy verdim nömreni öz kontaktima atip sildim o telden kişinin heç ruhuda incimedi)))2016/23:26)
Dusub uzr istese bagislayaram))))))))))seni gorum sevgiline yazdigin mesaj sehven papana gedib catsin

MiLYoNDa1oQLaN (09Neynedin atib?2016/23:39)
Bir defe Kişi evde yoxdu telide evde qalip, gördüm bir nömreden zeng geldi, götürdüm alo? dedim gördüm qızdı)) alo dedim dedi Sevildi danışan?? didim yoo Sevil deil padruqasıdı)), didi mezelenirsen? d
KoNCeNo (09bir iki ay danışdım telebeydi eslen Şemkirlidi, iki bacidilar, amma Bakida qalirlar, seklin gonderdi sonradam xosuma gelmedi)), mende basdim baqladimki evliyem qiril2016/23:42)
Neynedin atib?

MiLYoNDa1oQLaN (09Cox xatakarsan )))2016/23:49)
bir iki ay danışdım telebeydi eslen Şemkirlidi, iki bacidilar, amma Bakida qalirlar, seklin gonderdi sonradam xosuma gelmedi)), mende basdim baqladimki evliyem qiril