Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
_K_O_T_İ_K_ (22.03.2017/22:06)ayə o qıza men heç sikmeyi teklif bele elememişem. 2014də zadda axırıncı defe mesajlaşmışam Geceler ancaq şekiller atıb vesselam. qaqaş men sikmediyim qıza sikdim demirem.
Varyoxuna lenet demisen Sikmiwem o qizi.Ozde demosen hele Kalafa weydi Kayfi zadida yoxdu Qalow kimidi zad.Ancaq Goycey qizdi zad.Beledeki Lut gormey ele sikmey kimi birweydi.
ti_je_neGIJI (22.03.2017/22:12)Demisen Uzume durma yalanan.
ayə o qıza men heç sikmeyi teklif bele elememişem. 2014də zadda axırıncı defe mesajlaşmışam Geceler ancaq şekiller atıb vesselam. qaqaş men sikmediyim qıza sikdim demirem.
Prosta meni ewwey yerne qoymuyun birde.
_K_O_T_İ_K_ (22.03.2017/22:15)ramin vallah sene özüvün özüvə qoyduğundan çox hörmet qoymuşam indiye kimi. Yene deyirem ki sene meslehetdi olmayan qızı meslehet bilmemişem. Yeri gelib öz nikimi de vermişem
Demisen Uzume durma yalananrosta meni ewwey yerne qoymuyun birde.
ti_je_neGIJI (22.03.2017/22:15)Men senen soruwmamiwdim onu sikmisen ya yox.
qo görem neynemek isteyir. kişinin yanında baş keseller soruşmusan filankes nece qızdı pise pis yaxşıya yaxşı demişem İndi seni ne narahat edir mene çatmır
Men ne bilirdim o senin tanidiqin olub ya yox.
SiSeRoN (22.03.2017/22:16)Yadındadısa sen de menden bir nefer soruşmuşdun. Demişdim iki defe görüşmüşem evlerine qeder getmişem ama day altıma salıb qayırmamışam. Men basmadığıma basdım demirem. Kimsede menden kimise soruşmadıqca demirem nedi neçidi Zövqler müxtelifdi men ne bilim kimin hansı əttən xoşu gelir
Ramin soz ewitde.. Deniz senede aiddir..ayibdir
<< 1 ... 534 535 [536] 537 538 ... 733 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1898 / 1140

rosta meni ewwey yerne qoymuyun birde.