Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
*___SeVGi___* (24.03.2017/22:18)Tesbeh alırsan mollalığ edirsen neynirsense öz işindi , Terif yazsaydım heç , menfi ceheti yazılanda niye bu qeder yandırır adamı? bilmirem ,
tərbiyəlidi... mən pis sözlər yazanda oxumur...hamsı molladi Allah saxlamislarin.. bundan sora bura girende əlimə təsbeh alacam bismilləh deyib şərh yazıcam... xeber edim saytın adın dəyişib heciler m
Sensen , ve sen kimi bir neçesi var forumda menim gözümde eyni seviyyelisiz ,
*___SeVGi___* (24.03.2017/22:22)Men demiremki maskalan , senin qabındakı xasiyyetinnen dedim , açıx sacıx serhlerin çoxdu
_DOn_KaRLiOne_, hə nəynim Cavidan bəy mən maskalana bilmirəmde... bir nikde həci xanım olub digər nikde tənha gəlin ola bilmirəm...bu mənim sehvimdi
*___SeVGi___* (24.03.2017/22:22)"Eyni seviyyelisiz" sözünü tehqir menasında demedim ,
_DOn_KaRLiOne_, hə nəynim Cavidan bəy mən maskalana bilmirəmde... bir nikde həci xanım olub digər nikde tənha gəlin ola bilmirəm...bu mənim sehvimdi
*___SeVGi___* (24.03.2017/22:27)opurem
inan Allaha Elxan Fərid Ağsaqqal nikinden başqa digər oğlanların fikri qızlar daxil mənə maraqlı deyil... ona goreki onlar bilir mən necə biriyəm... o ki qaldı yandırmaq hirslendirmek bilin ki mən öz
beledeki
xetruve deyirse de mene
*___SeVGi___* (24.03.2017/22:32)Men esebleşende bele normal şerhler yazmıram , bu başqa mesele ,
sadəcə açıqlama verdim...sən niyə esebləsirsenki?)))))
Açıqlama verirsense demek önemseyirsende fikri
Uzatma day .
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
<< 1 ... 540 541 [542] 543 544 ... 733 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1895 / 2506

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.