Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
KoNCeNo (21.11.2015/00:38)Konçi bu qiz maaa satawir diir sennen xowu gelen qizin saçlarin yolaram ne meseledi???
Delidi deli atdi meni))))
Eseblewme vurma ancaq)))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (21.11.2015/00:42)Qelet eliyir basin yararam
Konçi bu qiz maaa satawir diir sennen xowu gelen qizin saçlarin yolaram ne meseledi???Eseblewme vurma ancaq)))

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
sumeyla (21.11.2015/00:41)Ozum ele dedim men qelet ederem sen olan yerde
Goren gozum sen soyle..seni nece sevdiyimi soylebu heyat cetin sensiz bu can yawarmi bedensiz..susma susma sen soyle gulennuzum sen soyle hesretini cekdiyim sen soyle
az doylede

KoNCeNo (21.11.2015/00:47)
Ozum ele dedim men qelet ederem sen olan yerde
oldum butun oglanlar qurban olsun sene bawdada o milyonda bir oglan
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |

sumeyla (21.11.2015/00:49)Operem))))oldum butun oglanlar qurban olsun sene bawdada o milyonda bir oglan
))))susdum qaldim yalanlarina goz yumdum yalniz qaldim

KoNCeNo (21.11.2015/00:53)
Operem))))))))

sumeyla (21.11.2015/00:54)Niye kim seni kusdurdu heyata?)))))
Rahat ol bu gunden men nede sevgim olmayacaqsusdum qaldim yalanlarina goz yumdum yalniz qaldim
<< 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 733 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1096 / 1168

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine