Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
HeYaT_QiSa (30.11.2018/09:29)Niye bele eminlikle daniwirsanki ele bil bizi gormusene siz cem wekimde daniwdin biz iyneden kecen xanimlariq sef salma)
Siz yeni qarinli xanimlar. Yeni siz))))
HeYaT_QiSa (30.11.2018/09:19)Sohbete mudaxile etdiyim ucun uzurlu sayin. Amma dayana bilmedim. Bu fikrinizle raziyam. Cox eybecer gorsenir. Ne dushunub ele geyinirler, mene maraqlidi.
Yoxe ne danisirsan men xanimin baximli olmaqina cox onem verirem. Qarjj ola bilere ama model kimi dar dutdey geyinib o qatini 7 ayliq hamilr kimi gozumuze soxursuz elemiyin))Bax forumdada bos geyinen
deyiş. SneQoPaD* (30.11 /09:38) [1]
Elvida Oten Gunler... |
delisqa (30.11.2018/09:35)Ureyin neden isdiyir merc gelib seji yukluyerem diresme mennen))
Niye bele eminlikle daniwirsanki ele bil bizi gormusene siz cem wekimde daniwdin biz iyneden kecen xanimlariq sef salma)
Elvida Oten Gunler... |
SneQoPaD* (30.11.2018/09:36)Bax ariq xanim kelmesinnen melum olur))
Sohbete mudaxile etdiyim ucun uzurlu sayin. Amma dayana bilmedim. Bu fikrinizle raziyam. Cox eybecer gorsenir. Ne dushunub ele geyinirler, mene maraqlidi.
Kilolular ise mudafie edir))
HeYaT_QiSa (30.11.2018/09:54)Of mencun ferq etmir senede mecbur deyilem ozumu reklam edim ariq vewilka deyilik tek bunu bilirem
Ureyin neden isdiyir merc gelib seji yukluyerem diresme mennen))
Elvida Oten Gunler... |
delisqa (30.11.2018/10:02)Ozunuzu mene reklam edin xanim. Sizin vurgununuzam axi mende))))
Of mencun ferq etmir senede mecbur deyilem ozumu reklam edim ariq vewilka deyilik tek bunu bilirem
Mennen ozune qarsi hansisa vaxt bir isilti gorsen denen ozumu 9 dan asagi atim)))
HeYaT_QiSa (30.11.2018/10:40)Yaziqsan atma ozuvu 9dan awaqi mene gore atsan eger menide burda mawin altina atarlar)))(bildinde)
Ozunuzu mene reklam edin xanim. Sizin vurgununuzam axi mende)))) Mennen ozune qarsi hansisa vaxt bir isilti gorsen denen ozumu 9 dan asagi atim)))
Elvida Oten Gunler... |
delisqa (30.11.2018/10:47)Masin yazigdi)))
Yaziqsan atma ozuvu 9dan awaqi mene gore atsan eger menide burda mawin altina atarlar)))(bildinde)
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
HeYaT_QiSa (30.11.2018/09:19)Dexlisiz
Yoxe ne danisirsan men xanimin baximli olmaqina cox onem verirem. Qarjj ola bilere ama model kimi dar dutdey geyinib o qatini 7 ayliq hamilr kimi gozumuze soxursuz elemiyin))Bax forumdada bos geyinen
he mende razi deylem .gombulesler dar paltari rajokla geyinib ozlerin tenek qurdu kimi qat qat gosdermeklerine .bir lezva besdiki partdiyalar
Ama bow geyinen her kes pota olmurki .stil var geyimleri destlewdirmek var .dexli nediki gombuldu bow geyinir

<< 1 ... 703 704 [705] 706 707 ... 733 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1100 / 2199

Elvida Oten Gunler...